Sebastian Szymanski
80+ Silver
Öyleymiş tamam
Sütünü içmeyi unutma gece ,büyümezsinObjektif olursak eğer Mauro Icardi gelmiş geçmiş en iyi santrafor oldugunu söyleyebiliriz. Bazıları 8taş denen takım ve bizden 7 gol yiyip kaybeden diğer alt takımın forvetinin daha iyi oldugunu söyleyecektir ama çok yanlış.
7-0.Öyleymiş tamam
icardi kafasıyla falso vererek gol atıyor . bu kacıncı seviye ? bunu tuttugunuz takımın enleri bile yapamıyor .ddKardeşim hadi sen yat saat akşam 6 oldu ilkokullar için düzenleme geldi 9 yerine artık 6 da yatacaksınız.
Knk sus ya bir Galatasaraylı olarak utanıyorum7-0.
Mesaj otomatik birleştirildi:
icardi kafasıyla falso vererek gol atıyor . bu kacıncı seviye ? bunu tuttugunuz takımın enleri bile yapamıyor .dd
HAHAHAHA aynen kankas aynen . Sen UCL de izlerken denk gelmişsin belliki . ki onda da bayern gibi bir takıma gol attı penaltıdan o da panenkaydı haberin olsun cahil.Nerenle izliyorsun maçı adam penaltı olmadan gol atamıyor
kanka inan bende utanıyorum onlar adına ama yapıcak bir şey yok . TARİHE KAZIDIK EN FARKLI GALİBİYET BİZDE..'''''''''''''''''''''''''7-0.''''''''''''''''''Knk sus ya bir Galatasaraylı olarak utanıyorum
çok konuşma aslanım. hem cahilsin hem ukala.HAHAHAHA aynen kankas aynen . Sen UCL de izlerken denk gelmişsin belliki . ki onda da bayern gibi bir takıma gol attı penaltıdan o da panenkaydı haberin olsun cahil.
16-07-0.
Mesaj otomatik birleştirildi:
icardi kafasıyla falso vererek gol atıyor . bu kacıncı seviye ? bunu tuttugunuz takımın enleri bile yapamıyor .dd
Çoluk cocuksunuz daha.
Memleket nere kardeşim seninÇoluk cocuksunuz daha.
Kral bunlar NPC. MemleketsizMemleket nere kardeşim senin