eywallah dostum sağolasınVatanda 3450 TL'ye düşüyor her akşam 10'dan sonra.![]()
MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PCIe 4.0 olduğu sürece ekran kartı fark etmez. 3.0 bile kayıpsız çalıştırır.
Rica ederim, ben de ddr5 yerine ddr4 toplasam bunu almayı düşünüyordum. Daha fazlasını almaya da gerek yok zaten ddr4 önü kapalı bir sistem.eywallah dostum sağolasın
Vatanda 3450 TL'ye düşüyor her akşam 10'dan sonra.![]()
MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bende öneriyorum gerçekten atılabilcek en iyi anakartlardan birisini atmış arkadaşVatanda 3450 TL'ye düşüyor her akşam 10'dan sonra.![]()
PCIe 4.0 olduğu sürece ekran kartı fark etmez. 3.0 bile kayıpsız çalıştırır.