En İyi İnternet Sağlayıcısı ?

revajr

80+
Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar Kocaeli / Başiskele de yaşıyorum herkes türknet kablo net diyor şuan türk telekom kullanıyorum ve verdiğim paraya rağmen hiç memnun değilim internette ki araştırmalarıma göre maksimum 63 MBPS alabiliyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Millenicom öneririm.

sorun olursa sorabilirsin.

Arkadaşlar Kocaeli / Başiskele de yaşıyorum herkes türknet kablo net diyor şuan türk telekom kullanıyorum ve verdiğim paraya rağmen hiç memnun değilim internette ki araştırmalarıma göre maksimum 63 MBPS alabiliyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ?
İkisi arasında Türknet daha iyi hem ping değeri düşük hemde 35 mbpsden aşağı hız vermiyor

Konu başlığına cevap olarak: hangi İnternet sağlayıcının iyi alt yapısı var ise En iyisi İss odur.

1622036159807.png

Superonline gerçek fiber en iyi internettir. Apartmana değil Evin içine kadar fiber çektikleri internetten bahsediyorum.

Şehir'e göre değişir. -> Başlığın Cevabı.
Netspeed , Kablonet Tavsiyemdir. TürkNet'e bulaşmayın Derim. Muhattap bulamazsınız.

Alıntıyı görüntüle

Superonline gerçek fiber en iyi internettir. Apartmana değil Evin içine kadar fiber çektikleri internetten bahsediyorum.
bende altyapı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu başlığına cevap olarak: hangi İnternet sağlayıcının iyi alt yapısı var ise En iyisi İss odur.
bunların hepsiini görebileceğim bir site var mı

Millenicom öneririm.

müşteri hizmetleri yokmuş türknet te millenicom da durum nedir ve aylık ne kadar ödüyorusunz ?

İkisi arasında Türknet daha iyi hem ping değeri düşük hemde 35 mbpsden aşağı hız vermiyor
müşteri hizmetleri yokmuş önermiyorlar

Millenicom öneririm.

senin pc da 5 mi ?

"Bunların Hepsini Görebileceğim Bir Site Var mı"
Alt yapılarını Kendi Sitesinden Sorguladığınızda Kendi Verebilecekleri Hızı Sana Söylerler.
Vodafone'da sorgulayamazsın Bir Tek Oda Telefonla Arayıp Söylüyor.

peki bunu nasıl öğrenebiliriz bende değişmeyi düşünüyorum çünkü

bende altyapı yok

bunların hepsiini görebileceğim bir site var mı

müşteri hizmetleri yokmuş türknet te millenicom da durum nedir ve aylık ne kadar ödüyorusunz ?

müşteri hizmetleri yokmuş önermiyorlar
Nasıl yok bu zamana kadar konuştuğum türknet çalışanlarına hakaret ediliyor

Konuma bakabilrsiniz aldığım paket ödediğim ücret her şeyi orada belirttim.

Müşteri hizmetleri gayet güzel ve bilgili

senin pc da 5 mi ?
ilk da sistem olması lazım 1 seneden fazla oldu alalı

Geri