Shourd
80+ Gold
benim attığımı diyorsunuz değilmi emin olun baya fark eder güzel bi macun ile tadından yenmezRyzen 5 7500f konu gaşlıgında var
benim attığımı diyorsunuz değilmi emin olun baya fark eder güzel bi macun ile tadından yenmezRyzen 5 7500f konu gaşlıgında var
Yani yuk altinda max kaç derece görür onu merka ettim cs oynuyorum 90 93 derece islemciHangi oyun?
Thermalright bence.Corsair a115
Benim bile 50 derece 60 50 düşer bilemedim 70.Yani yuk altinda max kaç derece görür onu merka ettim cs oynuyorum 90 93 derece islemci
Muhtemelen Modart videosunu izleyip hafiften reklamının büyüsüne kapıldın.Corsair a115
Thermalright iyi fakat bu soğutucu 2 tane 140mm fanla geliyo büyüklük farkı vb var , en iyi kısmına thermal giremez bence , seçenek olarak deepcool assasin 4 te varThermalright bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim bile 50 derece 60 50 düşer bilemedim 70.
Çok hoşuma gittiMuhtemelen Modart videosunu izleyip hafiften reklamının büyüsüne kapıldın.
Lütfen şu videoyu incele.
Hocam bu arada bütçen hafiften var aslında. Az daha kıyıp Phantom Spirit de alabilirsin.Yani yuk altinda max kaç derece görür onu merka ettim cs oynuyorum 90 93 derece islemci
Yabancı kanalların testleri izle bizimkiyle o kadar tutarsız ki. Milleti böyle böyle yanlış ürünlere yönlendiriyorlar.Thermalright iyi fakat bu soğutucu 2 tane 140mm fanla geliyo büyüklük farkı vb var , en iyi kısmına thermal giremez bence , seçenek olarak deepcool assasin 4 te var
Çok hoşuma gitti
Öncelikle.merhaba ben vatnadna sistem topladim daha yeni ryzen 5 7500fişlemcim oyunda 95 derrceye çikiyor bana önreceginiz en iyi kule tipi soğutucu nedir en iyisi olsun bütce max 3500tl işlemcim buz gibi olsun
Kasa zalman n4 lütfen kasama uyumlu olsun teşşekkürler
Maximum CPU Cooler Height | 163mm |
---|
Katılıyorum.Kasa bu ise 163mm soğutucu destekliyor.zalman | PSU, Cases, CPU Coolers
www.zalman.com
Maximum CPU Cooler Height 163mm
3500 TL bütçeye gerek yok bence.
Phantom spirit fazlasıyla yeter.
Videoyu izledim thermalright bir babadır bizim için üstü yok ya cidden , kasa desteklerse frost commander , küçük ve daha sessizi istenirse phantom devam o zamanMuhtemelen Modart videosunu izleyip hafiften reklamının büyüsüne kapıldın.
Lütfen şu videoyu incele.