Neler Yeni

En iyi muadil parfüm markası sizce hangisi ?

h3nnessyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
lütfi uluad
bargelloya git istediğini de aradığını da bulursun.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes kaplan
Ben madparfümden dior sauvage ve EA Stronger With You intensely muadili ürün sipariş ettim.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
o zaman genel beğeni parfümü gerekli sana çok niche düşünmene gerek yok aslanlar gibi git sephora-boyner-ykm gibi parfüm satılan yerlere çalışanlar öneriyor zaten aklına gelenleri dene en güzeli budur yoksa parfüm içinden çıkılmıyor araştırınca
Eg'den BIR intense aldım arkadaşta imagination aldı bende 4 5 fısta yayılım çok yüksek değil ama kalıcı koku kıyafette 3 4 gün duruyo tende de 7 saati var herhalde sabah 8de sıkıyorum akşamüstü 3.5 gibi hala kokuyor. Sadece yayılımı yükseltmek için bi 7ye 8e çıkmak gerek herhalde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Eg'den BIR intense aldım arkadaşta imagination aldı bende 4 5 fısta yayılım çok yüksek değil ama kalıcı koku kıyafette 3 4 gün duruyo tende de 7 saati var herhalde sabah 8de sıkıyorum akşamüstü 3.5 gibi hala kokuyor. Sadece yayılımı yükseltmek için bi 7ye 8e çıkmak gerek herhalde.
kokular yeni dolumdur onun iöin zaman geçtikçe daha güzel kokacaktır.Lütfen parfümü güneş görmeyen bir yer olsun ben giysi dolabımın içine katıyorum en ideal saklama böyledir.İmagination güzel yazlık bir kokudur sabunsu.BİR i sevdiysen ne mutlu bana zamanla daha güzel yayılacaktır merak etme

NightWish2434

80+ Silver
madin özel serisi. biraz tuzlu ama kalıcılık yayılması mükemmel

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
kokular yeni dolumdur onun iöin zaman geçtikçe daha güzel kokacaktır.Lütfen parfümü güneş görmeyen bir yer olsun ben giysi dolabımın içine katıyorum en ideal saklama böyledir.İmagination güzel yazlık bir kokudur sabunsu.BİR i sevdiysen ne mutlu bana zamanla daha güzel yayılacaktır merak etme
Şimdi ileride paradise garden almak istiyorum belki yine emre geldi'den alırım belki farklı marka denerim şimdilik almayacağım tabii ki.
masamın üzerine koymuştum çok güneş çıkmıyor diye ama sen öyle diyorsan benim odamda güzel bi tv ünitesi var oraya koyacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Şimdi ileride paradise garden almak istiyorum belki yine emre geldi'den alırım belki farklı marka denerim şimdilik almayacağım tabii ki.
masamın üzerine koymuştum çok güneş çıkmıyor diye ama sen öyle diyorsan benim odamda güzel bi tv ünitesi var oraya koyacağım.
parfüm güneş görmeyen,rutubet olmayan,ani sıcaklık değişimi olmayan yerlerde saklanmalı.Benim gözümde en iyi yer kıyafet kattığım dolaptır

ananas_suyu

80+ Bronze
Dolaba koyabilirsin daha iyi olur 1 hafta gibi dolapta beklet sonra oda sıcaklığında olan güneş çok görmeyen serin olabilecek biryere koy kalsın koku oturmuş olur.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
parfüm güneş görmeyen,rutubet olmayan,ani sıcaklık değişimi olmayan yerlerde saklanmalı.Benim gözümde en iyi yer kıyafet kattığım dolaptır
Dolaba koyabilirsin daha iyi olur 1 hafta gibi dolapta beklet sonra oda sıcaklığında olan güneş çok görmeyen serin olabilecek biryere koy kalsın koku oturmuş olur.
parfüm 1 aylık falan üstünde yazan tarihe göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Kadir Çelik
her marka her parfümü iyi yapamıyor. şu an doros parfümden bal dafrique kullanıyorum gerçeğine koku ve performans olarak çok yakın. biraz daha bütçen varsa arap klonlarını öneririm

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
her marka her parfümü iyi yapamıyor. şu an doros parfümden bal dafrique kullanıyorum gerçeğine koku ve performans olarak çok yakın. biraz daha bütçen varsa arap klonlarını öneririm
Arap klonları ne kadar normallerinden ucuz olsa da çoğu 2k falan bende o kadar veremem maalesef.
Dorosu bende görmüştüm güzel olduğunu sizde başka hangi markadan hangi parfümler var .(beğendiğiniz)

Top Bottom