Eg'den BIR intense aldım arkadaşta imagination aldı bende 4 5 fısta yayılım çok yüksek değil ama kalıcı koku kıyafette 3 4 gün duruyo tende de 7 saati var herhalde sabah 8de sıkıyorum akşamüstü 3.5 gibi hala kokuyor. Sadece yayılımı yükseltmek için bi 7ye 8e çıkmak gerek herhalde.o zaman genel beğeni parfümü gerekli sana çok niche düşünmene gerek yok aslanlar gibi git sephora-boyner-ykm gibi parfüm satılan yerlere çalışanlar öneriyor zaten aklına gelenleri dene en güzeli budur yoksa parfüm içinden çıkılmıyor araştırınca
kokular yeni dolumdur onun iöin zaman geçtikçe daha güzel kokacaktır.Lütfen parfümü güneş görmeyen bir yer olsun ben giysi dolabımın içine katıyorum en ideal saklama böyledir.İmagination güzel yazlık bir kokudur sabunsu.BİR i sevdiysen ne mutlu bana zamanla daha güzel yayılacaktır merak etmeEg'den BIR intense aldım arkadaşta imagination aldı bende 4 5 fısta yayılım çok yüksek değil ama kalıcı koku kıyafette 3 4 gün duruyo tende de 7 saati var herhalde sabah 8de sıkıyorum akşamüstü 3.5 gibi hala kokuyor. Sadece yayılımı yükseltmek için bi 7ye 8e çıkmak gerek herhalde.
Şimdi ileride paradise garden almak istiyorum belki yine emre geldi'den alırım belki farklı marka denerim şimdilik almayacağım tabii ki.kokular yeni dolumdur onun iöin zaman geçtikçe daha güzel kokacaktır.Lütfen parfümü güneş görmeyen bir yer olsun ben giysi dolabımın içine katıyorum en ideal saklama böyledir.İmagination güzel yazlık bir kokudur sabunsu.BİR i sevdiysen ne mutlu bana zamanla daha güzel yayılacaktır merak etme
parfüm güneş görmeyen,rutubet olmayan,ani sıcaklık değişimi olmayan yerlerde saklanmalı.Benim gözümde en iyi yer kıyafet kattığım dolaptırŞimdi ileride paradise garden almak istiyorum belki yine emre geldi'den alırım belki farklı marka denerim şimdilik almayacağım tabii ki.
masamın üzerine koymuştum çok güneş çıkmıyor diye ama sen öyle diyorsan benim odamda güzel bi tv ünitesi var oraya koyacağım.
Dolaba koyabilirsin daha iyi olur 1 hafta gibi dolapta beklet sonra oda sıcaklığında olan güneş çok görmeyen serin olabilecek biryere koy kalsın koku oturmuş olur.Şimdi ileride paradise garden almak istiyorum belki yine emre geldi'den alırım belki farklı marka denerim şimdilik almayacağım tabii ki.
masamın üzerine koymuştum çok güneş çıkmıyor diye ama sen öyle diyorsan benim odamda güzel bi tv ünitesi var oraya koyacağım.
parfüm güneş görmeyen,rutubet olmayan,ani sıcaklık değişimi olmayan yerlerde saklanmalı.Benim gözümde en iyi yer kıyafet kattığım dolaptır
parfüm 1 aylık falan üstünde yazan tarihe göre.Dolaba koyabilirsin daha iyi olur 1 hafta gibi dolapta beklet sonra oda sıcaklığında olan güneş çok görmeyen serin olabilecek biryere koy kalsın koku oturmuş olur.
Serin bir yere koy yeter odada pek güneş almayan bir yer felanparfüm 1 aylık falan üstünde yazan tarihe göre.
Arap klonları ne kadar normallerinden ucuz olsa da çoğu 2k falan bende o kadar veremem maalesef.her marka her parfümü iyi yapamıyor. şu an doros parfümden bal dafrique kullanıyorum gerçeğine koku ve performans olarak çok yakın. biraz daha bütçen varsa arap klonlarını öneririm