Grande Terim
80+ Silver
niko ile arthur arasında gidip geliyorum ama bence arthur ya
Oyun dünyasında sizin için en iyi oyun karakteri hangisidir? Nedenleri ile birlikte yorumlara yaza bilirsiniz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sen de göster o zaman. Sorgulama.@neptün yüksel Ne komik geldi dostum ?
Başkalarının fikirlerine saygı gösteremeyecek kadar olgunlaşamadın mı yoksa ?
Artyom nerde nerede lan neredeOyun dünyasında sizin için en iyi oyun karakteri hangisidir? Nedenleri ile birlikte yorumlara yaza bilirsiniz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam boşverin bu arkadaşı. En son ingilizceyle ilgili bir konu açmıştı. Anladım nasıl bir tip olduğunu. Hshwhsjshsh@neptün yüksel Ne komik geldi dostum ?
Başkalarının fikirlerine saygı gösteremeyecek kadar olgunlaşamadın mı yoksa ?
Ben insanları bir kalıba sokmam. Hele buradaHocam boşverin bu arkadaşı. En son ingilizceyle ilgili bir konu açmıştı. Anladım nasıl bir tip olduğunu. Hshwhsjshsh
Ben de böyle yargılamayı pek sevmem aslında da peki senin başkalarının fikirleriyle dalga geçer gibi eğlenmene ne demeli? Neyse sen kendi çapında eğlenmeye devam etBen insanları bir kalıba sokmam. Hele burada. O yüzden hiç kimse pek umurumda olmaz.
Ha ha attım, dalga mı?Ben de böyle yargılamayı pek sevmem aslında da peki senin başkalarının fikirleriyle dalga geçer gibi eğlenmene ne demeli? Neyse sen kendi çapında eğlenmeye devam et![]()
Yani neye bu kadar güldüğünü merak ettik doğrusu. Burada komik olan ne ki? Neyse bu konuyu daha fazla kirletmeyelim bence.Ha ha attım, dalga mı?.
Ya şu hazır velet kalıplarını kullanıyorsunzu ya "merakk ottom dorosu"Yani neye bu kadar güldüğünü merak ettik doğrusu. Burada komik olan ne ki? Neyse bu konuyu daha fazla kirletmeyelim bence.
Tamamdır kanka bir daha kullanmicamzı, emrin olur.Ya şu hazır velet kalıplarını kullanıyorsunzu ya "merakk ottom dorosu". Ekstra cringe oluyorum.
Siz kirletmeyin, fazla da takılmayın böyle şeylere.