Yıllardır hangi oyunları oynadın?Arthur aga. Popüler olduğu için değil. Yıllardır oyun oynarım. İlk defa değişik hissettiren Arthur oldu. Bu da karakterin güzel yazıldığındandır.
GTA serisi, COD serisi, Matrix, Stalker serisi, cart curt işte. 5000 saatte CS.Yıllardır hangi oyunları oynadın?
God of War oynadın mı?GTA serisi, COD serisi, Matrix, Stalker serisi, cart curt işte. 5000 saatte CS.
Yok benlik değil o tarz oyunlar. Kılıçlı herhangi bir oyun oynamadım.God of War oynadın mı?
Oradaki karakter de güzel, derin bayağı.Yok benlik değil o tarz oyunlar. Kılıçlı herhangi bir oyun oynamadım.
İlgimi çekmiyor dostum. Gerçekçi oyunlar tercihimdir.Oradaki karakter de güzel, derin bayağı.
Bir de o karakter taa 2005'ten gelen God of War serisindeki karakter ile aynı. Evren reboot olmadı. Yani sıfırdan başlamadı hiç.
Tamam.İlgimi çekmiyor dostum. Gerçekçi oyunlar tercihimdir.
CJ ve Tommy dizisi çıkması gereken karakterlerOyun dünyasında sizin için en iyi oyun karakteri hangisidir? Nedenleri ile birlikte yorumlara yaza bilirsiniz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle