Öneri en iyi panel hangisidir

EMGRANDO

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
879
ben monitörde herşeyi yapıtorum film, dizi ,pubg, fortnite ,cs go ,lol ,valorant genellikle va yada ips diyolar daha iyisi varmı ? daha iyisi yoksa hangisi daha iyi va mı ips mi

Son düzenleme:
MSI'ı öneriyorum ancak fiyatlar çok yüksek. Acil değilse bir süre daha bekleyin. Paranız boşa gitmesin.

MSI güzeldir Abdullah abi kanalda yeni asus monitör incelemişti ona da bakabilirsin

MSI'ı öneriyorum ancak fiyatlar çok yüksek. Acil değilse bir süre daha bekleyin. Paranız boşa gitmesin.
MSI güzeldir Abdullah abi kanalda yeni Asus monitör incelemişti ona da bakabilirsin

Arkadaşlar adam panel soruyor siz marka öneriyorsunuz. Dostum ips panel kullanmanı tavsiye ederim. Hem renkler daha canlı olur. Film için kullanmanız iyi olur. Model olarak da AOC nin 24g2u modelini önerebilirim.

Arkadaşlar adam panel soruyor siz marka öneriyorsunuz. Dostum ips panel kullanmanı tavsiye ederim. Hem renkler daha canlı olur. Film için kullanmanız iyi olur. Model olarak da AOC nin 24g2u modelini önerebilirim.
İki marka linki vardı. Yazıyı düzenleyerek kaldırmış sanırım. O linklerin ikiside IPS paneldi. O yüzden ben de panel kararını verdi sadece markalar arasında kaldı sanıp MSI dedim. Panel olarak tabii ki de IPS öneriyorum.

yardım için çok sağolun ama arkadaşların bir suçu ben konuyu değiştirdim öncesinde msi mı aoc mi diye sormuştum

Competitive tarzı fps oyunlar için : TN panel yada bütçe uygunsa nano IPS paneller (fast IPS) gecikme süreleri TN panellerle yarışır durumda.
AAA oyunlar ve günlük kullanım için : VA yada IPS panel öneriliyor en iyi siyah dengesi kontrast oranı VA panellerde. En iyi renk doygunluğu gamut oranı IPS panellerde kullanım amacınıza uygun olarak seçim yapabilirsiniz. En iyi panel hangisidir derseniz bence kullanıcının isteklerine bağlıdır.

daha önce iki link vardı aoc msı bende msi ı önerip Abdullah abinin yeni incelediği monitöre bakabilirsin demiştim panel soran kişiye monitör önermiyoruz yani

IPS panel alamnız iyi olur. Ama bence o kadar yüksek fiyatlara çıkmaya gerek yok. AOC ile MSI arasında ise MSI.

Geri