MSI'ı öneriyorum ancak fiyatlar çok yüksek. Acil değilse bir süre daha bekleyin. Paranız boşa gitmesin.
MSI güzeldir Abdullah abi kanalda yeni Asus monitör incelemişti ona da bakabilirsin
İki marka linki vardı. Yazıyı düzenleyerek kaldırmış sanırım. O linklerin ikiside IPS paneldi. O yüzden ben de panel kararını verdi sadece markalar arasında kaldı sanıp MSI dedim. Panel olarak tabii ki de IPS öneriyorum.Arkadaşlar adam panel soruyor siz marka öneriyorsunuz. Dostum ips panel kullanmanı tavsiye ederim. Hem renkler daha canlı olur. Film için kullanmanız iyi olur. Model olarak da AOC nin 24g2u modelini önerebilirim.
yardım için çok sağolun ama arkadaşların bir suçu ben konuyu değiştirdim öncesinde msi mı aoc mi diye sormuştumArkadaşlar adam panel soruyor siz marka öneriyorsunuz. Dostum ips panel kullanmanı tavsiye ederim. Hem renkler daha canlı olur. Film için kullanmanız iyi olur. Model olarak da AOC nin 24g2u modelini önerebilirim.
Arkadaşlardan özür diliyorum o zaman hocam. Kusura bakmayın dostlar.yardım için çok sağolun ama arkadaşların bir suçu ben konuyu değiştirdim öncesinde MSI mı aoc mi diye sormuştum
Arkadaşlar adam panel soruyor siz marka öneriyorsunuz. Dostum ips panel kullanmanı tavsiye ederim. Hem renkler daha canlı olur. Film için kullanmanız iyi olur. Model olarak da AOC nin 24g2u modelini önerebilirim.
ips öneririmben monitörde herşeyi yapıtorum film, dizi ,PUBG, fortnite ,cs go ,lol ,valorant genellikle va yada ips diyolar daha iyisi varmı ? daha iyisi yoksa hangisi daha iyi va mı ips mi