herkesiöldür31
80+ Bronze
Hocam oyle deme uzuluyomSana uzatma diyorum
Her seyi sen daha iyi biliyorsun ben cahilim uzatma artik
Hocam oyle deme uzuluyomSana uzatma diyorum
Her seyi sen daha iyi biliyorsun ben cahilim uzatma artik
Konuda pro sl konuşuluyordu ne ara değişti konu anlamadımKonumuz Pro SL değil ki?
En iyi RAM'in de PRO SL olduğu yok. Veya en iyi B-Die'ın.
16Gbit Rev B-Die daha iyi.
profilinde c harfi olan coni fero da gizli silah hocam he bide cl0 tavsiyesi veren dedfelov varBu herkesi öldürme denen herif asla hafife alınmamalı, çok profesyonel birine benziyor. Aynı şekilde arap kızı da çok bilgili birine benziyor
Bilgili birine benziyorsunuz. Yalıtım malzemesi adı ile forum kurmayı planlamış mıydınız? Gerçekten havalı olurdu.Crucial diğer markaların aksine kendi çipini kendi üretiyor. Bu bile yeterli bir sebep.
Crucial diğer markaların aksine kendi çipini kendi üretiyor. Bu bile yeterli bir sebep.
Crucial diğer markaların aksine kendi çipini kendi üretiyor. Bu bile yeterli bir sebep.
1.45v ile mümkünü yok.4400mhz cl14
Tesekkurler hocam siz de az degilsiniz :gentleman:Bu herkesi öldürme denen herif asla hafife alınmamalı, çok profesyonel birine benziyor. Aynı şekilde arap kızı da çok bilgili birine benziyor
onlar anlamaz kocprofilinde c harfi olan coni fero da gizli silah hocam he bide cl0 tavsiyesi veren dedfelov var
Niye bence yeterli. Sonucta gelecek şeyi biliyoruz Bazı markalar gibi bazen hey be bazen hay dedirtmiyor. 2. cümlesine katılmıyorum arkadaşın.Crucial diğer markaların aksine kendi çipini kendi üretiyor. Bu bile yeterli bir sebep.
TisakiMaro'dan öğrendim bu değerli bilgiyi, sonsuz teşekkürler.Bilgili birine benziyorsunuz. Yalıtım malzemesi adı ile forum kurmayı planlamış mıydınız? Gerçekten havalı olurdu.
1.45v ile mümkünü yok.
sen gonuşma sonerNiye bence yeterli. Sonucta gelecek şeyi biliyoruz Bazı markalar gibi bazen hey be bazen hay dedirtmiyor.
Hayır, bir şey iyidir ama onun daha iyisi vardır.Micron un en iyi çipi rev e die değil mi ?
CPU-Z Memory bile olur bi gecikmelerin olduğu ss atsanar7 5800x asus rog crosshair vııı hero 8x2 yukardada yazılı
Bilgili birine benziyorsunuz. Yalıtım malzemesi adı ile forum kurmayı planlamış mıydınız? Gerçekten havalı olurdu.
1.45v ile mümkünü yok.
Valla 3200 CL14 kitte CJR gördüğümden beri gelecek şeyi bilmenin daha önemli olduğuna karar verdim.sen gonuşma soner
4400mhz cl14
samsung b die işini şansa bırakmak istemeyen birisi rami ikinci el alacak sıfır alıyorsa da xmpsine bakmalı 3200-14 gordu diye atliyosa onun sorunuValla 3200 CL14 kitte CJR gördüğümden beri gelecek şeyi bilmenin daha önemli olduğuna karar verdim.