Merhaba uzun bir süredir opera gx kullanıyorum fakat görüntü kalitesinde bozulmalar meydana geliyor farklı tarayıcılarla karşılaştırdığımda gerçekten kalite çok bozuk hangi tarayıcıyı önerirsiniz , Whatsapp ve Instagram gibi eklentileri olan?
gx bilgiler gidince gelen pişmanlık hissi (hepsi alıyor ama gx fazla)gx adamadir
sene olmus kac hala boyle dusunen insanlar kaldimi ciddengx bilgiler gidince gelen pişmanlık hissi (hepsi alıyor ama gx fazla)
ben söylemiyorum dostum(araştırırsan sende görebilrisin)sene olmus kac hala boyle dusunen insanlar kaldimi cidden
aylardır brave kullanıyorumMerhaba uzun bir süredir opera gx kullanıyorum fakat görüntü kalitesinde bozulmalar meydana geliyor farklı tarayıcılarla karşılaştırdığımda gerçekten kalite çok bozuk hangi tarayıcıyı önerirsiniz , Whatsapp ve Instagram gibi eklentileri olan?
Brave.Merhaba uzun bir süredir opera gx kullanıyorum fakat görüntü kalitesinde bozulmalar meydana geliyor farklı tarayıcılarla karşılaştırdığımda gerçekten kalite çok bozuk hangi tarayıcıyı önerirsiniz , Whatsapp ve Instagram gibi eklentileri olan?