Kapatılmış Hesap
80+ Bronze
Tartışılır bu arada. Verilerini Ruslara ne kadar emanet etmek istersin tartışılır.Tartışmasız Kaspersky bence.
Tartışılır bu arada. Verilerini Ruslara ne kadar emanet etmek istersin tartışılır.Tartışmasız Kaspersky bence.
Tartışmasız dediği için dedim zaten. Kişisel seçimlerin de önemi var.@#include<user> ,
Şu ülke olayı da ayrı bir mesele. Pirinç taşı ayıklamak gibi: ''Şu ülkeye güven'', ''Bu ülke zararlı'', ''Bu ülke zararsız'' gibi bakmak pek doğru değil. Şahsen Çin ürünü 360 Total Security kullanmaktansa, Rus ürünü Kaspersky'yi kullanmayı yeğlerim. Kaspersky dışında başka bir Rus ürünü kullanmazdım şahsen.
Kaspersky motorunu beğeniyorum. ElectroRAT zararlısı tespit eden sağlam motorlardan biri.
@Treyarch vermiş cevabını zaten de bende şunu ekleyeceğim, yazdığım cümleyi iyi okuyun lütfen sonundaki kelimeyi tekrar edin gerekirse. "bence" kelimesi var cümlede yani demek istediğim benim açımdan tartışmaya gerek bile duymam Kaspersky der geçerim. Kimsenin seçimine de karışma hakkım yoktur, karışmadım ve karışmam da zaten. Sizden ricam cümleyi iyi okuyun ona göre cevap yazın.Tartışmasız dediği için dedim zaten. Kişisel seçimlerin de önemi var.