Neler Yeni

En İyi Ücretli Virüs Programı Önerisi

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@#include<user> ,

Şu ülke olayı da ayrı bir mesele. Pirinç taşı ayıklamak gibi: ''Şu ülkeye güven'', ''Bu ülke zararlı'', ''Bu ülke zararsız'' gibi bakmak pek doğru değil. Şahsen Çin ürünü 360 Total Security kullanmaktansa, Rus ürünü Kaspersky'yi kullanmayı yeğlerim. Kaspersky dışında başka bir Rus ürünü kullanmazdım şahsen.

Kaspersky motorunu beğeniyorum. ElectroRAT zararlısı tespit eden sağlam motorlardan biri.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
@#include<user> ,

Şu ülke olayı da ayrı bir mesele. Pirinç taşı ayıklamak gibi: ''Şu ülkeye güven'', ''Bu ülke zararlı'', ''Bu ülke zararsız'' gibi bakmak pek doğru değil. Şahsen Çin ürünü 360 Total Security kullanmaktansa, Rus ürünü Kaspersky'yi kullanmayı yeğlerim. Kaspersky dışında başka bir Rus ürünü kullanmazdım şahsen.

Kaspersky motorunu beğeniyorum. ElectroRAT zararlısı tespit eden sağlam motorlardan biri.
Tartışmasız dediği için dedim zaten. Kişisel seçimlerin de önemi var.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Tartışmasız dediği için dedim zaten. Kişisel seçimlerin de önemi var.
@Treyarch vermiş cevabını zaten de bende şunu ekleyeceğim, yazdığım cümleyi iyi okuyun lütfen sonundaki kelimeyi tekrar edin gerekirse. "bence" kelimesi var cümlede yani demek istediğim benim açımdan tartışmaya gerek bile duymam Kaspersky der geçerim. Kimsenin seçimine de karışma hakkım yoktur, karışmadım ve karışmam da zaten. Sizden ricam cümleyi iyi okuyun ona göre cevap yazın.

Son düzenleme:

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Herkese Teşekürler kaspersky Almaya Karar Verdim / İyi Forumlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,576
Üyeler
167,162
Son üye
pirocann
Top Bottom