En İyi Ücretsiz Antivürüs Programı Nedir?

CarryExe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
584
Soru başlıkta. Ücretsiz olması önemli.

Ücretsiz bir şey varsa ücret sensin. Bu oyun içinde geçerli, ''antivürüs'' içinde geçerli. Bir şekilde ücret alıyorlar.

Kaspersky Free önerimdir, Malwarebytes ı 15 günde bir silip yeniden yüklersen oda kullanılabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ücretsiz bir şey varsa ücret sensin. Bu oyun içinde geçerli, ''antivürüs'' içinde geçerli. Bir şekilde ücret alıyorlar.
Doğru söylüyorsun eğer bir hizmet free ise ürün sensin.

Ne yapayım bunun için bilgisayarımda virüs olmasına göz mü yumayım.

Kaspersky Free önerimdir, Malwarebytes ı 15 günde bir silip yeniden yüklersen oda kullanılabilir.

Doğru söylüyorsun eğer bir hizmet free ise ürün sensin.
15 günde bir neden siliyoruz? Birde kaspersky 1 aylık kullanınca paralı oluyor.

Kaspersky

Virüs yokken var olmaz açacağın exe dosyalarını virüstotalden taratabilirsin. Girdiğin linklere tıkladığın reklamlara dikkat edersen virüs bulaşma olasılığı büyük oranda düşer.

Virüs yokken var olmaz açacağın exe dosyalarını virüstotalden taratabilirsin. Girdiğin linklere tıkladığın reklamlara dikkat edersen virüs bulaşma olasılığı büyük oranda düşer.
Virüs bulaşmışki yazıyorum ne yapayım virüse gidip git buradan ben bir dahakine dikkat edeceğim mi diyeyim?

7 gün deneme sürem kaldı dijital kod olarak almayı düşünüyorum sanada öneririm

7 gün deneme sürem kaldı dijital kod olarak almayı düşünüyorum sanada öneririm
30 günlük 1.seviye koruma tarzında bir şey var

30 gün'den sonra kullanılmıyor di mi? Yani yüklerken kredi kartı bilgisi vb. istemiyor di mi?
hayır kullanabiliyorsun herhalde sadece üst seviye özellikleri mi deniliyor ona o gidiyor tam bilmiyorum ama.

Geri