Doğru söylüyorsun eğer bir hizmet free ise ürün sensin.Ücretsiz bir şey varsa ücret sensin. Bu oyun içinde geçerli, ''antivürüs'' içinde geçerli. Bir şekilde ücret alıyorlar.
Ne yapayım bunun için bilgisayarımda virüs olmasına göz mü yumayım.Ücretsiz bir şey varsa ücret sensin. Bu oyun içinde geçerli, ''antivürüs'' içinde geçerli. Bir şekilde ücret alıyorlar.
15 günde bir neden siliyoruz? Birde kaspersky 1 aylık kullanınca paralı oluyor.Kaspersky Free önerimdir, Malwarebytes ı 15 günde bir silip yeniden yüklersen oda kullanılabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Doğru söylüyorsun eğer bir hizmet free ise ürün sensin.
O ücretsiz mi? Ben baktım ama 1 aylık diyor.Kaspersky
O ücretsiz mi? Ben baktım ama 1 aylık diyor.
Virüs bulaşmışki yazıyorum ne yapayım virüse gidip git buradan ben bir dahakine dikkat edeceğim mi diyeyim?Virüs yokken var olmaz açacağın exe dosyalarını virüstotalden taratabilirsin. Girdiğin linklere tıkladığın reklamlara dikkat edersen virüs bulaşma olasılığı büyük oranda düşer.
7 gün deneme sürem kaldı dijital kod olarak almayı düşünüyorum sanada öneririmKaspersky Antivirüs Programı 2021 - Ücretsiz Deneme Sürümü | Kaspersky
Kaspersky Anti-Virus 2021 sizi en yeni virüs, kötü amaçlı yazılım, casus yazılım, Truva Atı ve diğer tehditlere karşı korur. 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin.www.kaspersky.com.tr
30 günlük 1.seviye koruma tarzında bir şey var7 gün deneme sürem kaldı dijital kod olarak almayı düşünüyorum sanada öneririm
30 gün'den sonra kullanılmıyor di mi? Yani yüklerken kredi kartı bilgisi vb. istemiyor di mi?Kaspersky Antivirüs Programı 2021 - Ücretsiz Deneme Sürümü | Kaspersky
Kaspersky Anti-Virus 2021 sizi en yeni virüs, kötü amaçlı yazılım, casus yazılım, Truva Atı ve diğer tehditlere karşı korur. 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin.www.kaspersky.com.tr
hayır kullanabiliyorsun herhalde sadece üst seviye özellikleri mi deniliyor ona o gidiyor tam bilmiyorum ama.30 gün'den sonra kullanılmıyor di mi? Yani yüklerken kredi kartı bilgisi vb. istemiyor di mi?
Bana kredi kartı bilgisi istemesi yeter. Teşekkür ederim.hayır kullanabiliyorsun herhalde sadece üst seviye özellikleri mi deniliyor ona o gidiyor tam bilmiyorum ama.