Mustafa5353
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
ARKADAŞLAR CASPERSKY ALMAK VAR NİYETİMDE KULLANAN VAR MI VARSA TECRÜBELERİNİ AKTARABİLİRMİ BAŞKA BİR PROGRAM TAVSİYE EDENLER VARSA ÖNEREBİLİR ŞİMDEDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
kaspersky en iyisiARKADAŞLAR CASPERSKY ALMAK VAR NİYETİMDE KULLANAN VAR MI VARSA TECRÜBELERİNİ AKTARABİLİRMİ BAŞKA BİR PROGRAM TAVSİYE EDENLER VARSA ÖNEREBİLİR ŞİMDEDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
kendim 1.5 senedir kaspersky kullaniyorum 1sene standart kullandim 6 aydirda plus kullaniyorum standart alma plus al vpn de var yaninda alacaksan 5 kişilik al sonradan arkadaşlarinla falan paylaşirsin vpnyiARKADAŞLAR CASPERSKY ALMAK VAR NİYETİMDE KULLANAN VAR MI VARSA TECRÜBELERİNİ AKTARABİLİRMİ BAŞKA BİR PROGRAM TAVSİYE EDENLER VARSA ÖNEREBİLİR ŞİMDEDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
DOSTUM KENDİ SİTESİNDE 440 TL GİBİ BİR FİYATI MEVCUT HEPSİBURADA DA 165 TL YE SATILIYOR ACABA ALSAM Bİ PRROBLEM ÇIKAR MIkaspersky en iyisi
vpn için alcaksa avast daha iyikendim 1.5 senedir kaspersky kullaniyorum 1sene standart kullandim 6 aydirda plus kullaniyorum standart alma plus al vpn de var yaninda alacaksan 5 kişilik al sonradan arkadaşlarinla falan paylaşirsin vpnyi
avast cop hem antivirusu hemde kendisi alacaksa kaspersky alsin en azindan saglam bi antivirus almiş olurvpn için alcaksa avast daha iyi
yok benim amacım virüsten korunma ama yinede en iyisini alırımvpn için alcaksa avast daha iyi
çok uygun geldi bana şüphe ettimDOSTUM KENDİ SİTESİNDE 440 TL GİBİ BİR FİYATI MEVCUT HEPSİBURADA DA 165 TL YE SATILIYOR ACABA ALSAM Bİ PRROBLEM ÇIKAR MI
LİNK:
eğer şüpheli linklere tıklamazsan bir şey indirmez açmazsan şüpheli gözüken sitelere tıklayıp hesap bilgilerini çaldırmazsan anti-virüs programı kullanmaya gerek olduğunu düşünmüyorum ama "ne olur ne olmaz ben bir tane anti-virüs programı kurayım" diyorsan kendim 2 yıl premium versiyonunu kullandım kaspersky öneririmARKADAŞLAR CASPERSKY ALMAK VAR NİYETİMDE KULLANAN VAR MI VARSA TECRÜBELERİNİ AKTARABİLİRMİ BAŞKA BİR PROGRAM TAVSİYE EDENLER VARSA ÖNEREBİLİR ŞİMDEDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
Kasper yerine bence norton çak geç hocam Kaspersky da evet iyi ama nortonun yerini tutamaz diye düşünüyorum bazı bilgilere göre de çöküşe gidiyor deniliyor kaspersky için şirket bozulmaya başlamış sanırımARKADAŞLAR CASPERSKY ALMAK VAR NİYETİMDE KULLANAN VAR MI VARSA TECRÜBELERİNİ AKTARABİLİRMİ BAŞKA BİR PROGRAM TAVSİYE EDENLER VARSA ÖNEREBİLİR ŞİMDEDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM