Neler Yeni

en iyi virüs koruma programı hangisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa kahveci
ARKADAŞLAR CASPERSKY ALMAK VAR NİYETİMDE KULLANAN VAR MI VARSA TECRÜBELERİNİ AKTARABİLİRMİ BAŞKA BİR PROGRAM TAVSİYE EDENLER VARSA ÖNEREBİLİR ŞİMDEDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
huseyin mermeroglu
ARKADAŞLAR CASPERSKY ALMAK VAR NİYETİMDE KULLANAN VAR MI VARSA TECRÜBELERİNİ AKTARABİLİRMİ BAŞKA BİR PROGRAM TAVSİYE EDENLER VARSA ÖNEREBİLİR ŞİMDEDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
kendim 1.5 senedir kaspersky kullaniyorum 1sene standart kullandim 6 aydirda plus kullaniyorum standart alma plus al vpn de var yaninda alacaksan 5 kişilik al sonradan arkadaşlarinla falan paylaşirsin vpnyi

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Yıllardır ekstra bir program kullanmıyorum,hiçte başım ağrımadı,

Bir kere program paylaşan bi siteden programı indirdiğimde virüs bulaştı, onuda sistemi geri yükle yaparak sorunu çözmüştüm,

Erdem123

80+ Bronze
kendim 1.5 senedir kaspersky kullaniyorum 1sene standart kullandim 6 aydirda plus kullaniyorum standart alma plus al vpn de var yaninda alacaksan 5 kişilik al sonradan arkadaşlarinla falan paylaşirsin vpnyi
vpn için alcaksa avast daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa kahveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vpn için alcaksa avast daha iyi
yok benim amacım virüsten korunma ama yinede en iyisini alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

DOSTUM KENDİ SİTESİNDE 440 TL GİBİ BİR FİYATI MEVCUT HEPSİBURADA DA 165 TL YE SATILIYOR ACABA ALSAM Bİ PRROBLEM ÇIKAR MI

LİNK:
çok uygun geldi bana şüphe ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa kahveci

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
eğer şüpheli linklere tıklamazsan bir şey indirmez açmazsan şüpheli gözüken sitelere tıklayıp hesap bilgilerini çaldırmazsan anti-virüs programı kullanmaya gerek olduğunu düşünmüyorum ama "ne olur ne olmaz ben bir tane anti-virüs programı kurayım" diyorsan kendim 2 yıl premium versiyonunu kullandım kaspersky öneririm

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Burak
Kasper yerine bence norton çak geç hocam Kaspersky da evet iyi ama nortonun yerini tutamaz diye düşünüyorum bazı bilgilere göre de çöküşe gidiyor deniliyor kaspersky için şirket bozulmaya başlamış sanırım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Windows'un kendi güvenlik sistemini bile iptal ettim. Gereksiz. Sistemime giren kişi ne bulacak sanki :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,026
Üyeler
164,598
Son üye
gumushane01
Top Bottom