Gamegaraj ve gaminggen de çok fazla seçenek var .
Gamegaraj nasil bu kadar oy almış şaşırdım.
Sırf resim göstermiyor diye oy verilmez bence . Seçtiğin parçaları bilmiyorsan sorun zaten sendedir .
Neyse gamegaraj avukatı gibi oldum ama belirtmek de istedim .
Benim oyum itopya ya . Hem pahalı hem güzel olmayan sistemleri var.
seçtiğin ürünü bilmiyorsan senin sorunu sözüne tam anlamı ile katılamayacağım malesef
bir anakart modeli
mesela b450 den örnek verelim hatta daha da daraltalım b450 prime diyelim sonu r ile biteni var k ile biteni var k II ile biteni var
sen bunları epey den karşılaştırırken birbirlerine çok benzemesine rağmen aradaki küçük farklılıkları karşılaştırıp kafana yazabiliyorsun
buna birde görsel destek gelince daha da kafana yazabiliyorsun (mesela r serisinin mosfet soğutması ince bir şekilde giderken k serisi küçük l çizmiş diyebiliyorsun) (ürünlere gidip senin dediğin gibi değil başka ürün özelliğini anlatıyorsun demeyin modeli kafandan attım şu an)
fakat hazır sistem toplarken ürün görseli yanında olmadığında bazen yaaaa bu hangi modeldi diyebiliyorsun
bu yüzden seçtiğin ürün yanında görsel olması bence önemli en azından site tasarımın bunu desteklemiyorsa bile
seçtiğin ürünün yanında küçük bir kutucuk olmalı ilgili ürüne git diye en azından ona tıkladığında yan sekmede ürünü görmelisin
MİSAL EKRAN KARTI
bir markanın aynı alt modelde aynı gpu yu kullanan 3 tane çeşidi olaibiyor
sadece 1 2 harf değişikliği ile bile model değişebilyor
bunları bilmemek veya her an aklında tutamamak müşterinin suçu değil bence
görsel veya görseli barındıramıyorsan ilgili ürüne git sekmesi bulundurmamak müşterinin ürünü aklında bulunduramamasından daha büyük eksiklik bence