Neler Yeni

En memnun kaldığınız ıss

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Poyraz Wi-fi'nin CEO'suna TTNet internet satmaya çalışmıştım bi ara sahibi olduğunu bilmiyordum yeniden utandım bak 😂
Abi ne garip hikayelerin var, bir Çağatay Akman gelir suratsızlık eder, bir ISS CEO'suna başka iss satmaya çalışırsın... Yakında Abdullah Hacıgül'ü Technopat sosyale falan davet etme he o.O2

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Abi ne garip hikayelerin var, bir Çağatay Akman gelir suratsızlık eder, bir ISS CEO'suna başka iss satmaya çalışırsın... Yakında Abdullah Hacıgül'ü Technopat sosyale falan davet etme he o.O2
abdullah abiye o yapıldı zaten ben yaptım başka bul

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En İyi Cevap
7
TürkTelekom. 100megabitlik internetim var kabloluda 110 megabit alıyorum. Kablosuzda 5ghz ile 104 megabit 2.4ghz ile 70-80 arası.
Genel olarak en memnun kaldığım bu ikinci sırada Türkcell Superonline var.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Valla ya hep beni buluyor. TT bayisinde çalışıyorum. Telefonla insanları arayıp ISS satıyoruz. Daha doğrusu ISS abonelerinin tahahütlerini uzatıyoruz falan. Bu Poyraz Telekom'un CEO'su zamanında TTNet kullanmış. Numarası da kalmış ne bileyim aradım adamı şöyle kampanya böyle Mbit hız falan dedi adam olum benle dalga mı geçiyon ben zaten ISS sahibiyim kendi ISS şirketim var ben interneti bedavaya kullanıyorum falan dedi sonra utandım tabi ama komik ISS şirketi CEO'suna başka internet falan satmaya çalışıyorum. Sonra adamı harbi araştırdım harbi Poyraz Telekom'un sahibiymiş :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
TürkNet ve şu an kullandığım yerel bir internet.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
TürkTelekom. 100megabitlik internetim var kabloluda 110 megabit alıyorum. Kablosuzda 5ghz ile 104 megabit 2.4ghz ile 70-80 arası.
Genel olarak en memnun kaldığım bu ikinci sırada Türkcell Superonline var.
bizimki 0.1 ghz o zaman kablosuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç mi demedi bunun adı poyraz wifi başkasına bakayım diye

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,027