Samaeldrazi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,538
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Poyraz wifi firmasına neden geçtinPoyraz wifi 8 mpbs tarife kullanıyoruz 4-5 yıldır umarım batarlar
Poyraz wifi firmasına neden geçtinPoyraz wifi 8 mpbs tarife kullanıyoruz 4-5 yıldır umarım batarlar
Abi ne garip hikayelerin var, bir Çağatay Akman gelir suratsızlık eder, bir ISS CEO'suna başka iss satmaya çalışırsın... Yakında Abdullah Hacıgül'ü Technopat sosyale falan davet etme hePoyraz Wi-fi'nin CEO'suna TTNet internet satmaya çalışmıştım bi ara sahibi olduğunu bilmiyordum yeniden utandım bak![]()
abdullah abiye o yapıldı zaten ben yaptım başka bulAbi ne garip hikayelerin var, bir Çağatay Akman gelir suratsızlık eder, bir ISS CEO'suna başka iss satmaya çalışırsın... Yakında Abdullah Hacıgül'ü Technopat sosyale falan davet etme he![]()
Niye başka bir şey bulmam gerektiğini düşündün? Okuduğun şeyi anlamadın mı?abdullah abiye o yapıldı zaten ben yaptım başka bul
Abovv neyse boşverNiye başka bir şey bulmam gerektiğini düşündün? Okuduğun şeyi anlamadın mı?
benmi geçtim nereden bileyim firmanın iyi kötü olduğuPoyraz wifi firmasına neden geçtin
Valla ya hep beni buluyor. TT bayisinde çalışıyorum. Telefonla insanları arayıp ISS satıyoruz. Daha doğrusu ISS abonelerinin tahahütlerini uzatıyoruz falan. Bu Poyraz Telekom'un CEO'su zamanında TTNet kullanmış. Numarası da kalmış ne bileyim aradım adamı şöyle kampanya böyle Mbit hız falan dedi adam olum benle dalga mı geçiyon ben zaten ISS sahibiyim kendi ISS şirketim var ben interneti bedavaya kullanıyorum falan dedi sonra utandım tabi ama komik ISS şirketi CEO'suna başka internet falan satmaya çalışıyorum. Sonra adamı harbi araştırdım harbi Poyraz Telekom'un sahibiymişAbi ne garip hikayelerin var, bir Çağatay Akman gelir suratsızlık eder, bir ISS CEO'suna başka iss satmaya çalışırsın... Yakında Abdullah Hacıgül'ü Technopat sosyale falan davet etme he![]()
kim geçti pekibenmi geçtim nereden bileyim firmanın iyi kötü olduğu
Babamkim geçti peki
bizimki 0.1 ghz o zaman kablosuzTürkTelekom. 100megabitlik internetim var kabloluda 110 megabit alıyorum. Kablosuzda 5ghz ile 104 megabit 2.4ghz ile 70-80 arası.
Genel olarak en memnun kaldığım bu ikinci sırada Türkcell Superonline var.
hiç mi demedi bunun adı poyraz wifi başkasına bakayım diyeBabam
bende ISS derken hani şu uzaya gönderilenlerden zannettim.En çok hangi ISS firmasından memnun kaldınız.
Ne kadarlık paket aldınız ve aldığınız hızlar nelerdi