tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 12,841 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,024 3 Şubat 2024 #1 Google ve youtube aylık üyelik ödemelerimi talimat olarak eklemek istiyorum fakat böyle bir bölüm yok nasıl yaparım.
Google ve youtube aylık üyelik ödemelerimi talimat olarak eklemek istiyorum fakat böyle bir bölüm yok nasıl yaparım.
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 18,257 Reaksiyon skoru 11,862 3 Şubat 2024 #2 tümen yazmış: Google ve youtube aylık üyelik ödemelerimi talimat olarak eklemek istiyorum fakat böyle bir bölüm yok nasıl yaparım. Devamı için tıklayın... Ödeme zamanı gelince ücreti otomatik alıyor zaten.
tümen yazmış: Google ve youtube aylık üyelik ödemelerimi talimat olarak eklemek istiyorum fakat böyle bir bölüm yok nasıl yaparım. Devamı için tıklayın... Ödeme zamanı gelince ücreti otomatik alıyor zaten.
tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 12,841 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,024 5 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 şahin doğan yazmış: Ödeme zamanı gelince ücreti otomatik alıyor zaten. Devamı için tıklayın... Otomatik ödeme talimati yapmam gerekiyor
şahin doğan yazmış: Ödeme zamanı gelince ücreti otomatik alıyor zaten. Devamı için tıklayın... Otomatik ödeme talimati yapmam gerekiyor