CUH modellerine göre değişir.Birçok yerde bazı modeller sesli diye gördüm
PS4 pro,PS4 slim,PS4 bunlardan hangisi daha sessizdir ve bu dönemde hangisi seçilmeli
Daha başka oyunlara baksan mesela şunlar gibiFAR CRY®6 Standard Edition PS4 & PS5
Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4™ versiyonunu hem de dijital PS5™ versiyonunu indirmenizi sağlar. Zamanın adeta geçmişte takılıp kaldığı tropikal bir cennete, Yaraya hoş geldin. Yara diktatörü Anton Castillo, kanlı adımlarını takip eden oğlu Diego ile birlikte, ülkeyi geçmişin parlak...store.playstation.com![]()
Demon's Souls | PS5 Oyunları | PlayStation
PS5 için Demon's Souls'u edinin. Resmî PlayStation sitesinden en son haberleri, ekran görüntülerini, fragmanları ve daha fazlasını alın.www.playstation.com
fanboy krdşm hadi az öteye pahalı oyun atıp gamepass savuuyorssunGame pass bilmiyorsun galiba¿ Ultimate olunca hatta ea oyunları bedava birde live gold.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
???₺
bu arada sana kötü bir haberim var. far cry 6 xboxda daha pahalıymış. sen atınca baktım da fiyatına https://www.xbox.com/tr-TR/games/far-cry-6#purchaseoptionsFAR CRY®6 Standard Edition PS4 & PS5
Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4™ versiyonunu hem de dijital PS5™ versiyonunu indirmenizi sağlar. Zamanın adeta geçmişte takılıp kaldığı tropikal bir cennete, Yaraya hoş geldin. Yara diktatörü Anton Castillo, kanlı adımlarını takip eden oğlu Diego ile birlikte, ülkeyi geçmişin parlak...store.playstation.com![]()
Demon's Souls | PS5 Oyunları | PlayStation
PS5 için Demon's Souls'u edinin. Resmî PlayStation sitesinden en son haberleri, ekran görüntülerini, fragmanları ve daha fazlasını alın.www.playstation.com
“ 1 delille 40 alimi yendim ama 40 delille 1 cahili yenemedim.. „Daha başka oyunlara baksan mesela şunlar gibi
![]()
Ghost of Tsushima: Tsuşima’nın Hayaleti - PS4 ve PS5 Oyunları | PlayStation
Aksiyon/Macera oyunu Ghost of Tsushima: Tsuşima’nın Hayaleti’ni PS4 ve PS5’te keşfedin. Tüm sürümlerin satın alım, oyun detayı, ürün, video, görüntü bilgilerini görüntüleyin. Şimdi mağazaya git.www.playstation.com
![]()
God of War - PS4 Oyunları | PlayStation
Resmî PlayStation internet sitesinden PS4 konsolu için aksiyon oyunu God of War’u alın. God of War oyun ayrıntılarını, resimleri, videoları, incelemeleri ve daha fazlasını keşfedin. Hemen Satın Alın.www.playstation.com
![]()
Marvel's Spider-Man - PS4 Oyunu | PlayStation
Marvel's Spider-Man oyununun Standard, Digital Deluxe ve Collector's Edition gibi en son sürümlerini resmî PlayStation internet sitesinden öğrenin. Marvel’s Spider-Man’in oyun detaylarını, hikâyesini, demosunu, ekran görüntülerini, videolarını ve daha fazlasını keşfedin.www.playstation.com
![]()
UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu - PS4 Oyunu | PlayStation® - Oyunla PS4,PS5 | PlayStation®
PS4 için UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu'nu keşfedin - oyun özelliklerini, haberlerini, videolarını, ekran görüntülerini ve UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu'nu PlayStation Store'dan nasıl satın alacağınızı görün.www.playstation.com
![]()
Ratchet & Clank™
Herkesin favorisi Lombaks ve onun robot yardımcısına katılarak bu gözü pek ikilinin adrenalin yüklü başlangıç hikâyesini ele alan yepyeni bir oyunu deneyimleyin. • İster eskiden beri bir Ratchet hayranı olun ya da ister seriye yeni başlayın, PS4™ için tamamen yeniden düşünülen ve tasarlanan, tüm...www.playstation.com
![]()
inFAMOUS Second Son™
Gücünün Keyfine Bak Delsin Rowe’un süper insan güçleri, avcunuzun içinde. Müthiş kabiliyetlerinizi limitlerine kadar zorlayın ve yaptığınız seçimlerin, şehri ve etrafınızdaki insanları nasıl etkilediğini görün. • Diğer süper insanların güçlerini çalın. • Seattle semalarında süzülün. •...www.playstation.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fanboy krdşm hadi az öteye pahalı oyun atıp gamepass savuuyorssun
bu arada sana kötü bir haberim var. far cry 6 xboxda daha pahalıymış. sen atınca baktım da fiyatına https://www.xbox.com/tr-TR/games/far-cry-6#purchaseoptions
evt cahil sensin dimi kaç oyun gösterdim“ 1 delille 40 alimi yendim ama 40 delille 1 cahili yenemedim.. „
Aaa kendinle beni karıştırdın.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evt cahil sensin dimi kaç oyun gösterdim
beceremedim kaçıyorum demenin farklı yoluKavgaya değmez uğraşılmaz bunlarla![]()