En sevdiğiniz anime

liseli ask hıkayelı dızılere bayılırım anımede o var dıye baya hos bulmustum bıraz utanc kaynagı gelebılır ama sevıyorum ıste :D
Bende öyle bir anime izlemiştim ama en sevdiğim değil.Lisede geçmiyordu birde.Burda yazmayayım dalga geçebilirler.Özelden yazarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attack on titan ilk izledigim animelerden cok hosuma gitmişti ondan favorim suanlik bu yenilerini izleyene kadae
Evet attack on titan da iyi ama spoiler yedim bir video yüzünden.O yüzden 2.sezon benim için çöp oldu.O videoda ki kapak fotosunu görmeseydim belki en sevdiğim anime olabilirdi.

Bende öyle bir anime izlemiştim ama en sevdiğim değil.Lisede geçmiyordu birde.Burda yazmayayım dalga geçebilirler.Özelden yazarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet attack on titan da iyi ama spoiler yedim bir video yüzünden.O yüzden 2.sezon benim için çöp oldu.
ahah olur gızlı gızlı k-pop dınlerım ne dıyorsun bu duruma :D otobusde fln bılerek bazen rap dınledıgım oldu ınsanlar garıp karsılamasın dıye ama hos buluyordum sarkıları

Hocam dövüş tarzında en sevdiğim Baki,kengan ashura
Shonen de one peace,naruto ve devamı
Ama en sevdiğim seri Dr. Stone
Klasiklerden de another,death note,helsing,

ahah olur gızlı gızlı k-pop dınlerım ne dıyorsun bu duruma :D otobusde fln bılerek bazen rap dınledıgım oldu ınsanlar garıp karsılamasın dıye ama hos buluyordum sarkıları
Otobuste sarkilari baskalariyla birlikte mi dinliyorsunki 😅😅 yani kulaklık takıyosundur illaki

Otobuste sarkilari baskalariyla birlikte mi dinliyorsunki 😅😅 yani kulaklık takıyosundur illaki
ses onlara gelır korkusu telde sarkı degıstırken gorur fln parayonak oluyorum ıste :D

Şu ana kadar 60-70 seri anime bitirmişimdir ama nedense hiçbirine "En sevdiğim" diyemiyorum, sebebini ben de bilmiyorum :D.
Ben cevap vermiş olmak adına Devil May Cry diyorum, sebebi yok, aşırı fazla da sevmiyorum, hatta oyunun hikayesini bile bilmiyorum, ama animesini izlemiştim, bir şey anlamamama rağmen sevmiştim :D.
İlk defa duydum anime izlediğini:D

İlk defa duydum anime izlediğini:D
Olur mu la, ben de izlerim, izleyemez miyim? :D
Aha da MyAnimeList profilim burada :D.

Naruto, ilk izlediğim animeydi,karakterleri hoşuma gitmişti aslında genel olarak sevdim.

Herkes nedenleriyle açıklasın bakalım.Anime arayan varsa nedenleri görüp severse başlayabilir.Bir nevi anime öneri konusu gibi bir şey.Benim en sevdiğim anime demon slayer.Nedeni ise grafikleri çok güzel,gerçek gibi ve bol dövüşlü.
Death Note

Olur mu la, ben de izlerim, izleyemez miyim? :D
Aha da MyAnimeList profilim burada :D.
Sadece Behzat Ç. izlediğini zannediyordum.Bu siteye de kaydolacağım.Merak ettim.

Geri