Neler Yeni

En Sevdiğiniz Çizgi Film Nedir?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Çizgi filmler beni çocukluğuma götürür ondan severim. Hala arada açar rastgele bir şeyler izlerim. Sizin için yeri ayrı olan çizgi film nedir ve neden sizdeki yeri ayrı? Benimkini söylememe gerek yok sanırım. Şunu bırakayım.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Sürekli dizi. Rigby tam beni andırıyor bu sebeple benim için ayrı bir yeri var. Gumball da seviyorum

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürekli dizi. Rigby tam beni andırıyor bu sebeple benim için ayrı bir yeri var. Gumball da seviyorum
Mordecai'ın Margerat ve CJ ile yaşadığı aşk bölümlerini unutamayacağım. Bir bölümde efkarlı takılıyordu ful çok güzeldi.

VorleN

80+ Silver
Ben şimdi Ben 10, Regular Show, Gumball nasıl ayrım yapayım ama çocukluğumda Mordecai hep beni andırırdı.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
winnie the pooh

Son düzenleme:

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
sürekli dizi bide marsupilami

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
captan tsubasa adamım ya bayılıyorum ona çocuğum olursa captan tsubasayla büyüteceğim onu izleteceğim sürekli

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Çizgi filmler beni çocukluğuma götürür ondan severim. Hala arada açar rastgele bir şeyler izlerim. Sizin için yeri ayrı olan çizgi film nedir ve neden sizdeki yeri ayrı? Benimkini söylememe gerek yok sanırım. Şunu bırakayım.

Niloya

kraxius

80+ Bronze

Profil fotoğrafındaki 😔 hayatımın en güzel yıllarını yaşattı bana yaratıcısı jq quintel in çok hakkı var izlediğimde gözüm doluyor bazen şu sıkıntılı günlerimde beni mutlu etmeyi başaran yegane çizgi filmlerden çocukluğum bunlarla geçti be ne günlerdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi

Ben 10

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Family guy

Top Bottom