Odin’in bir şölen hazırladığını bilmek beni memnun ediyor.
Yakında kavisli boynuzlardan bira içiyor olacağım.
Valhalla’ya gelen bu kahraman, ölümünün yasını tutmuyor!
Odin’in salonuna korkuyla girmeyeceğim! Orada oğullarımın bana katılmasını bekleyeceğim ve katıldıkları zaman zafer öykülerini zevkle dinleyeceğim!
Valhalla is coming
Ubbe, Hvitserk, Ivar, Sigurd ve fotoğrafta gözükmeyen efsane insan Bjorn Ironside (en sevdiğim) babalarının intikamını kan kartalı ile almışlar, artık Ragnar Valhalla'da huzurla şarabını içebilir.
Ölümünden sonra Odin'in Ragnar'ın tüm oğullarına gözükme sahnesi dizinin en iyi sahnesi olabilir ya o arkadaki şarkıyla mükemmel atmosfer yaratmıştı.Ubbe, Hvitserk, Ivar, Sigurd ve fotoğrafta gözükmeyen efsane insan Bjorn Ironside (en sevdiğim) babalarının intikamını kan kartalı ile almışlar, artık Ragnar Valhalla'da huzurla şarabını içebilir.
AGA ELİM AYAĞIM TİTRİYOR YENİDEN İZLEMEM LAZIM AAAAAAAAAAA.Ölümünden sonra Odin'in Ragnar'ın tüm oğullarına gözükme sahnesi dizinin en iyi sahnesi olabilir ya o arkadaki şarkıyla mükemmel atmosfer yaratmıştı.
Ubbe kaşif özelliğini, Hvitserk inançlarını, Ivar zekasını, Bjorn ise savaşçılığını temsil ediyordu.Ölümünden sonra Odin'in Ragnar'ın tüm oğullarına gözükme sahnesi dizinin en iyi sahnesi olabilir ya o arkadaki şarkıyla mükemmel atmosfer yaratmıştı.
Hepsinin toplamı Bjorn'de mevcut zaten. Şüphesiz Ragnar'ın oğlu olmaya en layık aday. Efsane bir insan.Ubbe kaşif özelliğini, Hvitserk inançlarını, Ivar zekasını, Bjorn ise savaşçılığını temsil ediyordu.
Çok derin işlenmiş ya.
Kurtlar Vadisi (İlk 97 bölüm)Arkadaşlar herkes en sevdiği dizileri yazsın yeni dizi arayanlara tavsiye-oneri olur
BENİM EN SEVDİĞİM DİZİLER
breaking bad
tranger things
Punisher
All of are dead
Black summer
The boys
Daha varda artık aklıma gelmiyor hepsini üzün aralıklar izlediğim için hatırlamıyorum
Rick And MortyArkadaşlar herkes en sevdiği dizileri yazsın yeni dizi arayanlara tavsiye-oneri olur
BENİM EN SEVDİĞİM DİZİLER
breaking bad
tranger things
Punisher
All of are dead
Black summer
The boys
Daha varda artık aklıma gelmiyor hepsini üzün aralıklar izlediğim için hatırlamıyorum