ahmet enes çakırcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,129
Oliver Twist çok güzeldi şu ana kadar en beğendiğim saran kitap oydu baya bi okudum bi kaç kere
konusu hoşuma gitti bi bakacam bu kitabaOliver Twist çok güzeldi şu ana kadar en beğendiğim saran kitap oydu baya bi okudum bi kaç kere
kuran ı okumustum incili de merakımda ınternet uzerınden yarısına kadar gelmiştimGüzellik bakımından değil ama etkileyici olarak: İncil ve Kuran
bu hafta ona baslıyacaktım ındırımde satın almıstımValla en son okuduğum roman Martin Eden.
Gayet güzeldi, okunabilir.
Ben sabahattin ali nin kuyucaklı yusuf romanını çok beğenmiştim. 1. Bölümü bitirmiştim. Şuan 2. Bolumdeyim.En sevdiğiniz kitap nedir?
okuyup unutamadıgınız
tutunamayanları haftaya okumayı planlıyorumOğuz Atay okumayı düşünüyorum şu sıralar
bilinmeyen bir kadının mektubunu okumustum çok güzeldi şu an zaten stefan zweig in bütün eserlerini okumaya çalışıyorum çoğu bittiROBİNSON CRUSOE efsanedir, onun dışında BİLİNMEYEN BİR KADININ MEKTUBU da çok güzel
kişisel gelişim olarak ilbey ortaylının kendini geliştirmenin yollarını okumustumRoman olarak olsalıkısız
Kişisel gelişim olarak tongue fu ve beden dili
Favori 2. Yazarım tüm kitaplarını okudum.John Boyne-Oldugun Yerde Kal
Çizgili pijamalı çocuğun yazarından ve çizgili pijamalı çocuktan kat kat daha üstün bir kitap bana göre.