José Mourinho
80+ Silver
Game Of Thrones
Aklıma geldi şimdi beyaz zambaklar ülkesi
Aklıma geldi şimdi beyaz zambaklar ülkesi
"Hamlet" fav kitabımEn sevdiğiniz kitap nedir?
okuyup unutamadıgınız
Valla hocam ne yalan söyleyim ben kitap okumam hiç nerdeyse. Anca dikkatımı çekerse alırım okurum sonra yüzüne bakmamonu okumuştum başka önerebileceğiniz var mı
Rowling aga tabi ki.birincisi hangisdir
Tehlikeli oyunlar'ı almıştım. Tutunamayanlar bulamayıp internetten sipariş etmiştim ama siparişte sorunlar oldu. Tutunamayanlar'dan başlamayı düşünürken bir tavsiye üzerine Korkuyu Beklerken'i ilk okumaya karar verdim. Şuan onu sipariş ettim bekliyorum.tutunamayanları haftaya okumayı planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilinmeyen bir kadının mektubunu okumustum çok güzeldi şu an zaten stefan zweig in bütün eserlerini okumaya çalışıyorum çoğu bitti
kişisel gelişim olarak ilbey ortaylının kendini geliştirmenin yollarını okumustum
Bak kesinlikle okumalısın öyle çok kitap okuyan biri değilim ama hikayesi öyle bi sardı ki baya bi tekrardan okudum gece bi kaç dk okuyup yatıyordum bu kitapdada aynısını yaptım ama gece uyumadım full okudum öyle sardıki saatin farkına varmamışımkonusu hoşuma gitti bi bakacam bu kitaba
kuran ı okumustum incili de merakımda ınternet uzerınden yarısına kadar gelmiştim
bu hafta ona baslıyacaktım ındırımde satın almıstım