Neler Yeni

En sevdiğiniz oyun serisi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,189
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Assassin's Creed.

OKEWWJD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Okyanus Öztürk
Selam, bugün en sevdiğiniz oyun serilerini ve nedenini konuşalım.

Benim en sevdiğim oyun serisi kesinlikle açık ara Assassin's Creed serisi, bir kere tarihe meraklı olan insanların kesinlikle seveceği ve aşık olacağı bir seri. Her oyunu ayrı güzel. Her oyununda farklı zamanlarda farklı yerlerde ve farklı kişilerle tarih anlatılıyor. Tarihteki önemli kişileri görünce duygulanıyorum, vay be diyorum, oyuna sonsuz saygı duyuyorum. Assassin's Creed'in her oyununda var bu neredeyse. Örneğin AC: Origins'te ki Cleopatra, Caesar, Brutus - AC: Odyssey'de Herodot, Hipokrates, Sokrates vb bir ton önemli insan ve filozof var, say say bitmez.

Benim oynamaktan asla sıkılmadığım, eski/yeni ayırt etmeden oynadığım en iyi seri Assassin's Creed serisidir ve böyle kalacaktır. Yazarken bile bir kez daha hayranlık duydum. Ubisoft'un nasıl bir oyun şirketi olduğunu hepimiz biliriz ancak Assassin's Creed gibi fevkalade bir seriyi oyun dünyasına kazandırdıkları için aklımdaki kalan Ubisoft ile ilgili bütün kötü algıları yıkmayı başarıyor.

Alıntıyı görüntüle
RDR2

Kontfire

80+ Silver
The Witcher
Tomb Raider
The Batman
AC'de sadece black flag sardı :/

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Commandos serisi.

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Selam, bugün en sevdiğiniz oyun serilerini ve nedenini konuşalım.

Benim en sevdiğim oyun serisi kesinlikle açık ara Assassin's Creed serisi, bir kere tarihe meraklı olan insanların kesinlikle seveceği ve aşık olacağı bir seri. Her oyunu ayrı güzel. Her oyununda farklı zamanlarda farklı yerlerde ve farklı kişilerle tarih anlatılıyor. Tarihteki önemli kişileri görünce duygulanıyorum, vay be diyorum, oyuna sonsuz saygı duyuyorum. Assassin's Creed'in her oyununda var bu neredeyse. Örneğin AC: Origins'te ki Cleopatra, Caesar, Brutus - AC: Odyssey'de Herodot, Hipokrates, Sokrates vb bir ton önemli insan ve filozof var, say say bitmez.

Benim oynamaktan asla sıkılmadığım, eski/yeni ayırt etmeden oynadığım en iyi seri Assassin's Creed serisidir ve böyle kalacaktır. Yazarken bile bir kez daha hayranlık duydum. Ubisoft'un nasıl bir oyun şirketi olduğunu hepimiz biliriz ancak Assassin's Creed gibi fevkalade bir seriyi oyun dünyasına kazandırdıkları için aklımdaki kalan Ubisoft ile ilgili bütün kötü algıları yıkmayı başarıyor.

Alıntıyı görüntüle
God of War, The Witcher, Tomb Raider serilerini çok beğeniyorum.

123kral14

80+ Silver
Ben çok oyun oynamıyorum ama onun en sevdiği oyun kalbim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Assassin's Creed serisi Güzelde cd'sini kuzenimden aldım oyunu kurdum etkinleştiremeden sildim.

Ben Hala Grand Theft Auto Serisini özlüyorum.
Eskiden Tartışma çıkardı arkadaşlar tarafından gta vice city mi gta Türkmü O günler geride kaldı.
ve steam de satışı durduruldu :(

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
call of duty mw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç