Neler Yeni

En sevdiğiniz oyun serisi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,970
İsim
Mert Can Ergün
Tomb Raider
Mafia 2
Gta

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Mafia 1 Ve Mafia 2 Ayrı efsane
Online olarak Rust

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
  • The Witcher (2016)
  • Cyberpunk 2077 (2016) Witcher La Birlikte Keşfettim Ve Yapım Sürecinde Olduğunu Öğrendim O Günden Beri :peepokalp:
  • Mass Effect (2015)
  • Metro (2014)

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Selam, bugün en sevdiğiniz oyun serilerini ve nedenini konuşalım.

Benim en sevdiğim oyun serisi kesinlikle açık ara Assassin's Creed serisi, bir kere tarihe meraklı olan insanların kesinlikle seveceği ve aşık olacağı bir seri. Her oyunu ayrı güzel. Her oyununda farklı zamanlarda farklı yerlerde ve farklı kişilerle tarih anlatılıyor. Tarihteki önemli kişileri görünce duygulanıyorum, vay be diyorum, oyuna sonsuz saygı duyuyorum. Assassin's Creed'in her oyununda var bu neredeyse. Örneğin AC: Origins'te ki Cleopatra, Caesar, Brutus - AC: Odyssey'de Herodot, Hipokrates, Sokrates vb bir ton önemli insan ve filozof var, say say bitmez.

Benim oynamaktan asla sıkılmadığım, eski/yeni ayırt etmeden oynadığım en iyi seri Assassin's Creed serisidir ve böyle kalacaktır. Yazarken bile bir kez daha hayranlık duydum. Ubisoft'un nasıl bir oyun şirketi olduğunu hepimiz biliriz ancak Assassin's Creed gibi fevkalade bir seriyi oyun dünyasına kazandırdıkları için aklımdaki kalan Ubisoft ile ilgili bütün kötü algıları yıkmayı başarıyor.

Alıntıyı görüntüle
GOW :peepokalp:

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Selam, bugün en sevdiğiniz oyun serilerini ve nedenini konuşalım.

Benim en sevdiğim oyun serisi kesinlikle açık ara Assassin's Creed serisi, bir kere tarihe meraklı olan insanların kesinlikle seveceği ve aşık olacağı bir seri. Her oyunu ayrı güzel. Her oyununda farklı zamanlarda farklı yerlerde ve farklı kişilerle tarih anlatılıyor. Tarihteki önemli kişileri görünce duygulanıyorum, vay be diyorum, oyuna sonsuz saygı duyuyorum. Assassin's Creed'in her oyununda var bu neredeyse. Örneğin AC: Origins'te ki Cleopatra, Caesar, Brutus - AC: Odyssey'de Herodot, Hipokrates, Sokrates vb bir ton önemli insan ve filozof var, say say bitmez.

Benim oynamaktan asla sıkılmadığım, eski/yeni ayırt etmeden oynadığım en iyi seri Assassin's Creed serisidir ve böyle kalacaktır. Yazarken bile bir kez daha hayranlık duydum. Ubisoft'un nasıl bir oyun şirketi olduğunu hepimiz biliriz ancak Assassin's Creed gibi fevkalade bir seriyi oyun dünyasına kazandırdıkları için aklımdaki kalan Ubisoft ile ilgili bütün kötü algıları yıkmayı başarıyor.

Alıntıyı görüntüle
Cod serisi

Alfha13

80+ Silver
Assassin's Creed ve Batman: Arkham.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Dying Light diyebilirim son zamanlar için. Allah'ım nasip ederse 2. yi de çok oynamak istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Assassin's Creed
Batman Arkham

123kral14

80+ Silver
Fortnite