En sevdiğiniz rapçi kim ve sizin için 3 üstad hangisi?

İlk üçüm : Joker,Allame,Fuat

Üstatlar : Saian,Fuat,Ceza.

MASSAKA - DİABLO :D,
Joker,
Ceza.

En sevdiğim Sagopa Kajmer
Benim için 3 üstad Sago, Defkhan, Ceza.

bütün mcleri seviyorum ve mclik yolunda ilerliyorum kendime başarılar dilerim

Sende bu önyargını asla yenemeyeceğini ve milletin fikirlerine asla saygı duyamayacağını bilmelisin, böylelerine aciz diyoruz.
Önyargılar mı?
Rap dinleyen biriydim ve evrimleştiği nokta ile başlangıç noktası arasındaki farkı göremeyen ve şu ankinin anlamlı sözlerden ziyade genç kesimin ilgisini çekmeye çalıştıklarını göremeyen sizsiniz.
Acizsem özür dilerim, bazı şeylerin geçmişteki hallerinden kopuk bir bütünlük oluştuysa benim acizliğimden kaynaklıdır.
Millet fikirlerine saygı ise forumdaki insanlar burada az çok beni biliyor ve sürekli dalga amaçlı bu tarz şeyler yazıyorum.
(!) koymadığımda anlamayacak kadar aciz olan sensin.

En sevdiklerim:Joker, Allame, Hayki
Üstadlar:Fuat ergin, Dr Fuchs, Ceza

En sevdiğiniz rapçi kim ve sizin için 3 üstad hangisi?
En Sevdiğim Rapçi Freestyle trap cs olsun PP'den Belli Can Bozok Ama Üstadlar İse CEZA 1 - Sagopa 2 Gerisi Umrumda Değil Birde Conrta çok İyi

Önyargılar mı?
Rap dinleyen biriydim ve evrimleştiği nokta ile başlangıç noktası arasındaki farkı göremeyen ve şu ankinin anlamlı sözlerden ziyade genç kesimin ilgisini çekmeye çalıştıklarını göremeyen sizsiniz.
Acizsem özür dilerim, bazı şeylerin geçmişteki hallerinden kopuk bir bütünlük oluştuysa benim acizliğimden kaynaklıdır.
Millet fikirlerine saygı ise forumdaki insanlar burada az çok beni biliyor ve sürekli dalga amaçlı bu tarz şeyler yazıyorum.
(!) koymadığımda anlamayacak kadar aciz olan sensin.
(!) koyamayacak kadar acizsin malesef.

Rock olmazmı ?

Batuhan Mutlugil
Kaan Tangöze
Ferman Akgül

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,176
Üyeler
184,272