güldürmeKhont hala çok sağlam mc
Gülünecek bir şey göremiyorumgüldürme
khontkar 2-3 şarkısımı ? onune 10 tane şarkı gosterırım rezil rüsva biri bi kere cocugun varken neden oyle bir klip çekersın ? neden her yerde küfür edersın ?Gülünecek bir şey göremiyorum. 2-3 şarkısına göre adamı çöpe atamazsınız Trap konusunda Ceg'den sonra en iyisi.
Khont'u sadece ''Sürtüğe Bak'' ile eleştirebiliyorsunuz. Bana beati mix ve mastering'i kötü bir tane şarkı gösterir misin Sürtüğe Bak dışında.khontkar 2-3 şarkısımı ? onune 10 tane şarkı gosterırım rezil rüsva biri bi kere cocugun varken neden oyle bir klip çekersın ? neden her yerde küfür edersın ?
Norm Enderkhontkar
başka rapleride var tabi rap demek hakaret olur söz yazamayan biri sadece beat yapmakla olmazKhont'u sadece ''Sürtüğe Bak'' ile eleştirebiliyorsunuz. Bana beati mix ve mastering'i kötü bir tane şarkı gösterir misin Sürtüğe Bak dışında.
adam rap yapmıyor trap yapıyor ve söz istiyorsan buyur sana lirik açısından efsane birkaç şarkısını göstereyim.başka rapleride var tabi rap demek hakaret olur söz yazamayan biri sadece beat yapmakla olmaz