yine ruh halime göre rock deniyo galiba türleri varmış onları bilmiyorum ama duman,manga,seksendört falan da dinlerim arada sıradano.1 tekimdir tr rapte
ruh halime göre farklı türkçe rapçiler de dinlerim ayrıca
onun dışında da yabancı rap dinliyorum. Future,Migos,Drake,Travis Scott... daha onlarca var ama ilk düşününce aklıma bunlar geldi
CanbayBenim Contra, Kibir'den sonra tanıdım ve eski şarkılarını da dinlemeye başladım
En sevdiğim şarkıcı vs. yok ama sevdiğin şarkılardan biri.En sevdiğim şarkı;
Haklısın tabi ama bunu tartışmak bile gereksiz zevkler renkler tartışılmaz ama ortada bir gerçek var ben beyaz arabaya beyaz diyorum sen ben siyahı seviyorum ama diyorsunContra dinleyebilirim ceza'da dinliyorum ama contra dinlerken daha keyif alıyorum bu yaşımdan da kaynaklanıyor olabilir ama zevkler ve renkler diyorum @rucukutu
Ben de diyorum ki beyaz araba beyaz zaten ben de katılıyorum ama ben siyahı daha seviyom diyom <4Haklısın tabi ama bunu tartışmak bile gereksiz zevkler renkler tartışılmaz ama ortada bir gerçek var ben beyaz arabaya beyaz diyorum sen ben siyahı seviyorum ama diyorsun![]()
hidra bağırınBenim Contra, Kibir'den sonra tanıdım ve eski şarkılarını da dinlemeye başladım
harbi diyomABİ!!??![]()
Benim Contra, Kibir'den sonra tanıdım ve eski şarkılarını da dinlemeye başladım