Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Kıskanma ne olur, harca seninde borcun olur...Ben @pickpocket demek istiyorum. Çünkü benden daha çok kredi kartı borcu var.
O seçim koalisyonumuz çok güçlüydü de bazı zeki arkadaşlar 15-20 multi açınca suyun ayarlarıyla oynadıydı.Alıntıyı görüntüle herkes her konuda aynı oranda bölünebiliyor
Yeni bir koalisyon oluşturup tekrar girebiliriz bence. Fb bile kupa kazandıysa biz de kazanırız!O seçim koalisyonumuz çok güçlüydü de bazı zeki arkadaşlar 15-20 multi açınca suyun ayarlarıyla oynadıydı.
Gerek yok ya eğlendik bittiydi, bu konu niye açıldı onu bile anlamadım.Yeni bir koalisyon oluşturup tekrar girebiliriz bence. Fb bile kupa kazandıysa biz de kazanırız!
yok la girelim işte seçimlereGerek yok ya eğlendik bittiydi, bu konu niye açıldı onu bile anlamadım.
Pardon bilerek oldu
Marmaraya binmiştim tıklım tıklımdı, zar zor oturacak yer buldum daha ilk duraktan boş gördüğüm tek yere oturdum. Yanımda da yakışıklı bi abi vardı işte baktım donanım arşivi forumda takılıyor ama beyaz tema kullanıyordu dedim Allah belanı vermesin. Sonra ilgim kaçtı bi tık uykuya daldım. Uyandım foruma bakayım bi dedim @pickpocket abim de görmüş benim ekranı foruma üye olduğumu gördü dedi işte ben de üyeyim moderatörüm hatta dedi. Şaşırdım nickimi gösterdim o da gösterdi sonra al kardeşim bir daha çalınması zor yere koy cüzdanını nickimin hakkını veriyorum dedi. Eyvallah abi dedim indim Küçükçekmece durağındanasıl yani olayı tam anlatır mısın
Valla iyi adammış. Belki bir gün bende sizle karşılaşırım. @Kürşat Kütükçü ve @Prmy ile karşılaşma ihtimalim de var. Bu arada harbi beyaz tema çok pis göz yoruyor.Marmaraya binmiştim tıklım tıklımdı, zar zor oturacak yer buldum daha ilk duraktan boş gördüğüm tek yere oturdum. Yanımda da yakışıklı bi abi vardı işte baktım donanım arşivi forumda takılıyor ama beyaz tema kullanıyordu dedim Allah belanı vermesin. Sonra ilgim kaçtı bi tık uykuya daldım. Uyandım foruma bakayım bi dedim @pickpocket abim de görmüş benim ekranı foruma üye olduğumu gördü dedi işte ben de üyeyim moderatörüm hatta dedi. Şaşırdım nickimi gösterdim o da gösterdi sonra al kardeşim bir daha çalınması zor yere koy nickimin hakkını veriyorum dedi. Eyvallah abi dedim indim Küçükçekmece durağında
Ben @xShat! İle de tanıştım, kuzenimin okul arkadaşı var forumda nickini unuttumValla iyi adammış. Belki bir gün bende sizle karşılaşırım. @Kürşat Kütükçü ve @Prmy ile karşılaşma ihtimalim de var. Bu arada harbi beyaz tema çok pis göz yoruyor.