Neler Yeni

"EN" soğuk hava soğutma yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Halil
En güçlüsü bu. Aksini kimse iddia edemez hem fan boyutu daha büyük hemde CFM değeri daha iyi fanların. Ama arkadaşların önerdiği daha ucuz sana kalmış.
hocam güzel duruyoda benim kasaya uyar mı
Screenshot_2024-01-27-13-06-53-605_com.vatanbilgisayar.vatan.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam bak DEEPCOOL ASSASINS 4 en güçlüsü bütçen içinde. Ama arkadaşların önderiği daha uygun fiyatlı karar sama kalmış.
noctua dh15 mi (ten rengi olan kocaman)
yoksa assasin mi

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Ege
image.png

phantom spirit assassinden daha iyi performans vermiş ama assassinin duruşu baya hoş.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
hocam orj. sitede bile radyatör desteğinin sadece önde olduğu yazıyo ki ben üste takmassam sağlıklı kullanmış olmam o yüzden sıvı takamıyorum diyorum üst panele takamazsam anlamı kalmaz
hocam bence herşeye bukadar kafa takmaya gerek yok ben baktım ve yukarıda baya bir yüksek boşluk alanı var sıvı soğutucu için belki yanlış yazdılar bilemiyorum ama bana sorucak olursanız bu kasaya rahaytlıkla üst tarafa sıvı soğutucu takılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Halil
hocam bence herşeye bukadar kafa takmaya gerek yok ben baktım ve yukarıda baya bir yüksek boşluk alanı var sıvı soğutucu için belki yanlış yazdılar bilemiyorum ama bana sorucak olursanız bu kasaya rahaytlıkla üst tarafa sıvı soğutucu takılır
hocam teknik özelliklerde herhangi bir radyatör desteği sunulmadığı için deneme yanılma yolu ile almak istemiyorum ya alırsam ve uymazsa kasaya babam çok kızar valla 16 yaşındayım ilk defa pc alıcam her şey ok soğutucu beni tedirgin ediyo ömürlük lazım sıvı olursa güzel olur evet fakat ya olmazsa ...

Muhammet Öztürk

80+ Bronze

bu ikisinden birini tercih edebilirsin
Bu babanın özelliği nedir

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,448
İsim
Muhammed efe
hocam güzel duruyoda benim kasaya uyar mı Alıntıyı görüntüle

noctua dh15 mi (ten rengi olan kocaman)
yoksa assasin mi
Kanka Assasıns 4 164mm gözüküyor 4mm ile olmaz gözüküyor ama belli olmaz orası sığada bilir.
Sen bunu al kafan rahat olsun. Bu tamı tamına uyar.

Bu babanın özelliği nedir
Hem fanları daha büyük hem her tarafı kapalı olduğu için daha iyi hava akışı hemde fanları daha güçlü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Halil
noctua nasıl hava soğutmanın babası diyolar

noctua ?

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Sıvı soğutmadansa hava soğutma daha fp gibi geliyor bana bu soğutucuyu hangi işlemciler için kullanabiliriz en üst birde kaç tane fanı olduğu önemlimidir bunlarda

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
hocam teknik özelliklerde herhangi bir radyatör desteği sunulmadığı için deneme yanılma yolu ile almak istemiyorum ya alırsam ve uymazsa kasaya babam çok kızar valla 16 yaşındayım ilk defa pc alıcam her şey ok soğutucu beni tedirgin ediyo ömürlük lazım sıvı olursa güzel olur evet fakat ya olmazsa ...
hocam ön tarafa 240mm soğutucu desteği yazmışlar ön tarafa genelde 360mm takılır ama :D çok random sallayıp yazmışlar eğer okadar çok korkuyorsan satın aldığın firmayı ara sor bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Halil
hocam ön tarafa 240mm soğutucu desteği yazmışlar ön tarafa genelde 360mm takılır ama :D çok random sallayıp yazmışlar eğer okadar çok korkuyorsan satın aldığın firmayı ara sor bence
valla hocam bilemiyorum yaa şimdi 2-3 ay sonra alıcam büyük ihtimal ama sıvı soğutma olur mu bu kasaya yaaa

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,448
İsim
Muhammed efe
Sıvı soğutmadansa hava soğutma daha fp gibi geliyor bana bu soğutucuyu hangi işlemciler için kullanabiliriz en üst birde kaç tane fanı olduğu önemlimidir bunlarda
Bu en üst seviye bir hava soğutma olduğu için baya iyi soğutur. Ama 360mm bir sıvı soğutma tabii ki daha iyi soğutur. Tabii kaliteli ise.

noctua nasıl hava soğutmanın babası diyolar

noctua ?
Bu Noctua'dan daha iyi performans verir. O da kötü değil ama bu daha performanslı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Halil
Bu en üst seviye bir hava soğutma olduğu için baya iyi soğutur. Ama 360mm bir sıvı soğutma tabii ki daha iyi soğutur. Tabii kaliteli ise.
hangisi en üst

Bu Noctua'dan daha iyi performans verir. O da kötü değil ama bu daha performanslı olur.
assasin 4 olmuyo jocam yaa uymuyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,073
Üyeler
166,688
Son üye
Stm775
Top Bottom