Mehmet Karahanlı
80+ Bronze
Toyotadır fakat 2021 yılında renault 1.3 tce motor çoğu motoru tokatlıyor şahsen bizde var
Renault birçok motoru ödüllü zaten en az yakıt, en fazla performans. Biraz daha eskilere gitmek lazım toyota zamanında mükemmel otomatik araçlar üretmiş ve taaaa 90 yıllarda üretilen ve hala sorunsuz kullanılan otomatik şanzımanları var.Renault bu konuda bence en iyisi. 1.3 TCe motoru 9 saniyede 0-100 yapıyor. En azından motor-mekanik kısmında bence gayet başarılı.
Toyota , Ömürlük Arabadır , 600.000km'yi geçip hala sıkıntısız olanı biliyorum.Evet arkadaşlar en sorunsuz otomobil markası hangisidir.
Toyotada öyle verimli motorlar varki hala şaşırıyorum. Toyota Camry 2400cc 167hp lik motoru benzinde ortalama 8.9 litre yakıyor . Ve düzenli bakımları eksiksiz yapılırsa yurt dışında 5 milyon km yapan kişiler var. Benim en çok ilgimi çeken bu otomobil.Toyota , Ömürlük Arabadır , 600.000km'yi geçip hala sıkıntısız olanı biliyorum.
Bizim Araba Toyota Corolla 2012 idi.Toyotada öyle verimli motorlar varki hala şaşırıyorum. Toyota Camry 2400cc 167hp lik motoru benzinde ortalama 8.9 litre yakıyor . Ve düzenli bakımları eksiksiz yapılırsa yurt dışında 5 milyon km yapan kişiler var. Benim en çok ilgimi çeken bu otomobil.
bahsettiğim kasa bu
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
abi wolksvogen nerde ?Evet arkadaşlar en sorunsuz otomobil markası hangisidir.
toyota her zaman iyi oluyor bu konuda motor olsun konfor olsunEvet arkadaşlar en sorunsuz otomobil markası hangisidir.
abi wolksvogen nerde ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
toyota her zaman iyi oluyor bu konuda motor olsun konfor olsun
eğer toyota olmasaydı dockacılar araplar nidecekti ?