Neler Yeni

En ucuz domain nereden satın alınır ?

VVentos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit
Merhaba, bir proje için domain alacağız. En ucuz nereden temin edebiliriz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
.com mu olacak yoksa uzantısı fark etmezmi hocam

eğer .com ve yabancı firmaları tercih ederim diyorsanız en uygun fıyatlı firmaları gosteren bir site mevcut (türk sağlayıcılar bulunmuyor maalesef sitede)
1731239922518.png

her uzantının en ucuz hangı sitede oldugunu gosteriyor

VVentos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
.com hocam evet

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Selim
Merhaba, bir proje için domain alacağız. En ucuz nereden temin edebiliriz ?
Nereden alınacağını bilmiyorum ama e ticaretle uğraşan tanıdıklarım dediğine göre alan adı alırken baş harfi A olması görünürlük algoritması açısından daha öndeymiş ve alan adı seçerken akılda kalan ve insanlarda gizli şeyleri bilinç altında uyandıran tarzda şeyler seçmek bu işin en önemli kuralıymış tabi renk ve figürlerde bunun için de mesela sarı kola alırken akılda fanta geliyor her şeye fanta diyoruz ya da Nescafe diyoruz buna benzer şeyler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Ali
Steam
Steam ID
aliyasiny65
.com hocam evet
hocam spaceshipden alabilirsiniz gayet güzel bir firmadir web siteleride gayet hoş ben 6-7 tane domainimi spaceshipde tutuyorum gayet iyi sitedir tavsiye ederim

eger cok uygun fiyat olsun derseniz turkticaret var fakat ben pek guvenmiyorum bu tarz firmalara ama isinizi gorur oda sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Ali
Steam
Steam ID
aliyasiny65
IHS ucuzdur alabilirsin 3 tane domain aldım.
evet olabilir fakat ihsnin arayuzu cok itici geliyor bana yillardir aynı

birde şöyle bir şey söyleyeyim türk firmalarının bir çoğu domain taşıma periyodunda anlık taşımayı desteklemiyor yani normalde atıyorum spaceshipden farklı bir firmaya domaini transfer edeceksiniz direk mail geliyor onaylayıp 10 dakika içerisinde yeni firmaya transferi gerçekleştirebiliyorsunuz

fakat turk firmalarında 7 gun bekleme surecınden sonra transfer oluyor domain boş yere bekliyor mail onayı ile falan anlık transfer yapamıyorsunuz

barisd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış Duran
evet olabilir fakat ihsnin arayuzu cok itici geliyor bana yillardir aynı

birde şöyle bir şey söyleyeyim türk firmalarının bir çoğu domain taşıma periyodunda anlık taşımayı desteklemiyor yani normalde atıyorum spaceshipden farklı bir firmaya domaini transfer edeceksiniz direk mail geliyor onaylayıp 10 dakika içerisinde yeni firmaya transferi gerçekleştirebiliyorsunuz

fakat turk firmalarında 7 gun bekleme surecınden sonra transfer oluyor domain boş yere bekliyor mail onayı ile falan anlık transfer yapamıyorsunuz
Haklısınız ama domain dediğin şeyi zaten zırt pırt taşımıyorsun ki burada f/p oranı önemli bence çok kalite isteyen godaddy kullanır zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Ali
Steam
Steam ID
aliyasiny65
Haklısınız ama domain dediğin şeyi zaten zırt pırt taşımıyorsun ki burada f/p oranı önemli bence çok kalite isteyen godaddy kullanır zaten.
yok ornek olarak verdim onun dısında orneğin bir cogunda yine dnssec vb. özellikler yok + godaddyde çok kaliteli bir firma degil birçok kez hacklendi

google domains varken çok güzeldi hem uygun fıyatlı hem kaliteliydi

benim suanki tercihim spaceshipden yana olur açıkçası 5 dolar okadar çok pahalı bir fiyatta değil ama sağlam bir firma

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Niyazi
Hocam konu dışı olabilir şimdiden kusura bakmayın domain satışı yapabilir miyiz burada?

Top Bottom