Nereden alınacağını bilmiyorum ama e ticaretle uğraşan tanıdıklarım dediğine göre alan adı alırken baş harfi A olması görünürlük algoritması açısından daha öndeymiş ve alan adı seçerken akılda kalan ve insanlarda gizli şeyleri bilinç altında uyandıran tarzda şeyler seçmek bu işin en önemli kuralıymış tabi renk ve figürlerde bunun için de mesela sarı kola alırken akılda fanta geliyor her şeye fanta diyoruz ya da Nescafe diyoruz buna benzer şeyler.Merhaba, bir proje için domain alacağız. En ucuz nereden temin edebiliriz ?
hocam spaceshipden alabilirsiniz gayet güzel bir firmadir web siteleride gayet hoş ben 6-7 tane domainimi spaceshipde tutuyorum gayet iyi sitedir tavsiye ederim.com hocam evet
evet olabilir fakat ihsnin arayuzu cok itici geliyor bana yillardir aynıIHS ucuzdur alabilirsin 3 tane domain aldım.
Haklısınız ama domain dediğin şeyi zaten zırt pırt taşımıyorsun ki burada f/p oranı önemli bence çok kalite isteyen godaddy kullanır zaten.evet olabilir fakat ihsnin arayuzu cok itici geliyor bana yillardir aynı
birde şöyle bir şey söyleyeyim türk firmalarının bir çoğu domain taşıma periyodunda anlık taşımayı desteklemiyor yani normalde atıyorum spaceshipden farklı bir firmaya domaini transfer edeceksiniz direk mail geliyor onaylayıp 10 dakika içerisinde yeni firmaya transferi gerçekleştirebiliyorsunuz
fakat turk firmalarında 7 gun bekleme surecınden sonra transfer oluyor domain boş yere bekliyor mail onayı ile falan anlık transfer yapamıyorsunuz
yok ornek olarak verdim onun dısında orneğin bir cogunda yine dnssec vb. özellikler yok + godaddyde çok kaliteli bir firma degil birçok kez hacklendiHaklısınız ama domain dediğin şeyi zaten zırt pırt taşımıyorsun ki burada f/p oranı önemli bence çok kalite isteyen godaddy kullanır zaten.