Yardım EN UCUZ FİBER İNTERNET HANGİSİ

bende milleni kullanıyorum 100 e o kadr ödemiyorum nasıl oluyo, kurulum ücreti dahildir ona belki bişeyler vardır onda gelen mesajda yazmıyor mu, bende gelen sms lerde açıklama olarak yazıyor, fiber modem 70tl internet paketi 300tl diye
hocam o indirimli fiyat oluyor belli bir aydan sonrası sabit tarifeye dönüyor yani kazık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende milleni kullanıyorum 100 e o kadr ödemiyorum nasıl oluyo, kurulum ücreti dahildir ona belki bişeyler vardır onda gelen mesajda yazmıyor mu, bende gelen sms lerde açıklama olarak yazıyor, fiber modem 70tl internet paketi 300tl diye
Ekran Görüntüsü (1).webp

e
hocam o indirimli fiyat oluyor belli bir aydan sonrası sabit tarifeye dönüyor yani kazık

Alıntıyı görüntüle
evet hocam banada fatura mesajı gelmiş, 560 tl internet 70tl modem ücreti toplam 630tl fatura oluşmuş, 100mbps ye göre çok fazla bence bende başka iss aramaya başlayacağım

e

evet hocam banada fatura mesajı gelmiş, 560 tl internet 70tl modem ücreti toplam 630tl fatura oluşmuş, 100mbps ye göre çok fazla bence bende başka iss aramaya başlayacağım
hocam gigaspeed e geçmeyi planlıyordum bi sende bak istersen hangisi idealdir ona göre belki arkandan gelirim

Reklam Amaçlı Paylaşım
Netspeed geçerseniz davet kodum : CNHKFL
Bunu kullanarak geçiş yaparsanız 2miz de 12 ay boyunca 30 tl indirim kazanacağız

Netspeed geçerseniz davet kodum : CNHKFL
Bunu kullanarak geçiş yaparsanız 2miz de 12 ay boyunca 30 tl indirim kazanacağız
silver birisi reklam yapmanın yasak oldugunu bilmiyor galiba

hocam gigaspeed e geçmeyi planlıyordum bi sende bak istersen hangisi idealdir ona göre belki arkandan gelirim
valla fiyatlara baktımda iyi gibi duruyor, 100 lük 320 lira + 50tl modem ücreti var 370 lira. biz millenide 2 kat fazla ödüyoruz

Alıntıyı görüntüle
Bu da aynı milleni gibi 4. aydan sonra modem ile 500 lira
gigaspeedde varmı böyle bişey

Alıntıyı görüntüle
Bu da aynı milleni gibi 4. aydan sonra modem ile 500 lira
1400 tl kurulum ücreti var gigada

valla fiyatlara baktımda iyi gibi duruyor, 100 lük 320 lira + 50tl modem ücreti var 370 lira. biz millenide 2 kat fazla ödüyoruz

https://forum.donanimarsivi.com/konu/100-luk-tarife-telekom-altyapi.827918/ hocam bi arkadaş şunu paylaştı bu konuda buna baktım öye bişi yok gözüküyor

kurulum ücreti mi ilginç bir araştırayım hemen

https://forum.donanimarsivi.com/konu/100-luk-tarife-telekom-altyapi.827918/ hocam bi arkadaş şunu paylaştı bu konuda buna baktım öye bişi yok gözüküyor

kurulum ücreti mi ilginç bir araştırayım hemen
valla 1400tl yazmışlar, faturaya ek taksit yapıyorlarmışta 1400 vericeksek geçmemizin bi anlamı kalmıyor ama 4. aydan sonra zam yapmıyorlarsa iyi fiyat geçilebilir uzun vade için

hocam sıkça sorulanlar kısmında 3. madde öyle demiyor herhalde sıfırdan iss başvuracaklar içindir o ama emin değilim yazılan neyse onu kabul gördüm

Arkadaşlar sonuç olarak galiba türknete geçeceğim pazartesi, çünkü gigaspeed'e geçmekten vazgeçtim hazirandan sonra zam gelicek arkadaşın dediği gibi türknetle aynı fiyatlara yaklaşır muhtemelen.

türkneti ucuza getirebilmek için ne yapmam lazım ön ödeme yapabilirim ardından altyapı başvurusu yapabilirim sonuç olarak max yapabileceğim indirimler ne olur onu merak ediyorum hem haziran fiyatlarına da yakalanmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,846
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri