Yardım EN UCUZ FİBER İNTERNET HANGİSİ

arkadaşlar 680 lira millenicom 100mbps faturası geldi

artık pes ettim en ucuz iss arıyorum bilgisi olan varmı mbps hızı fark etmez ucuz olsun yeter
turkcell superonline 1gbps 480+tv plus 140tl toplam 620tl

35 lik Efsanenet 325, Gigaspeed 279.90 (+50). Temmuz'da hepsine zam gelir ama.

Hepsinde olacak; Haziran'a kadar sabit fiyatlı idi, 1 senedir. Yine uygun fiyatlı olur.

Geçen Haziran'dan 2025 e Haziran'a kadar sabit fiyat sözü vermişlerdi, tuttular. 1-2 ay içinde zam gelir, yine 6 veya 12 ay sabit fiyatta tutarlar gibi. Tercih kısmı size kalmış, ona karışmıyoruz.

Netgsm 100/20 300TL.
300 değil 360 TL. Modem ücreti ile. Ama kimseye önermem berbat bir hizmeti var. İnternet sürekli kesiliyor akşamları ping çok değişken ve destek hizmetinin bu soruna cevabı: "Akşam saatlerinde kullanım arttığı için ping olması normal."

300 değil 360 TL. Modem ücreti ile. Ama kimseye önermem berbat bir hizmeti var. İnternet sürekli kesiliyor akşamları ping çok değişken ve destek hizmetinin bu soruna cevabı: "Akşam saatlerinde kullanım arttığı için ping olması normal."
İlk olarak diğer kişiler modem parasını eklediler mi?
İkinci olarak nasıl bu kadar düzensiz olduğunu anlamadım sende.

bende milleni kullanıyorum 100 e o kadr ödemiyorum nasıl oluyo, kurulum ücreti dahildir ona belki bişeyler vardır onda gelen mesajda yazmıyor mu, bende gelen sms lerde açıklama olarak yazıyor, fiber modem 70tl internet paketi 300tl diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,872
Üyeler
184,518
Son üye
efegs
Geri