turkcell superonline 1gbps 480+tv plus 140tl toplam 620tlarkadaşlar 680 lira millenicom 100mbps faturası geldi
artık pes ettim en ucuz iss arıyorum bilgisi olan varmı mbps hızı fark etmez ucuz olsun yeter
turkcell superonline 1gbps 480+tv plus 140tl toplam 620tlarkadaşlar 680 lira millenicom 100mbps faturası geldi
artık pes ettim en ucuz iss arıyorum bilgisi olan varmı mbps hızı fark etmez ucuz olsun yeter
330 yine.yok 100mbps gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
netspeed daha ucuz gibi
kötüymüş başka önerin varmı pekiNetspeed 3 ay indirimli sonra 499
gigaspeed de sonradan fiyat artışı oluyor mu ?35 lik Efsanenet 325, Gigaspeed 279.90 (+50). Temmuz'da hepsine zam gelir ama.
yani gigaspeed şuan en ucuz fiber interneti, sabit fiyatlı (yani inidirmli aylardan sonra artmıyor?) doğru mu ?Hepsinde olacak; Haziran'a kadar sabit fiyatlı idi, 1 senedir. Yine uygun fiyatlı olur.
hocam başka öneriniz yoksa gigaspeed geçebilirim asıl sebebim sabit fiyatlı olması zatenŞu an zamsız güncel fiyatı yakında açıklarlar; yine güncel fiyatla sabit devam eder.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlar şu an ki fiyatlar, zamdan sonra ne olur bilemem. Göz atın isterseniz.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/100-luk-tarife-telekom-altyapi.827918/
geçiş sonrası deneyimlerini yazar mısın ne kadar sürede oldu vs bende düşünüyorumhocam başka öneriniz yoksa gigaspeed geçebilirim asıl sebebim sabit fiyatlı olması zaten
300 değil 360 TL. Modem ücreti ile. Ama kimseye önermem berbat bir hizmeti var. İnternet sürekli kesiliyor akşamları ping çok değişken ve destek hizmetinin bu soruna cevabı: "Akşam saatlerinde kullanım arttığı için ping olması normal."Netgsm 100/20 300TL.
İlk olarak diğer kişiler modem parasını eklediler mi?300 değil 360 TL. Modem ücreti ile. Ama kimseye önermem berbat bir hizmeti var. İnternet sürekli kesiliyor akşamları ping çok değişken ve destek hizmetinin bu soruna cevabı: "Akşam saatlerinde kullanım arttığı için ping olması normal."