En ucuz hosting ve domain sitesi hangisi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,571
Güzel dışında sorunsuz ve ucuz var mı?

deneyebilirsiniz ip adresini öğrenip gerekli testleri falan yaparak en uygun firmayı bulabilirsiniz.

Aylık 10 TL çok ucuz değil mi? Yani ucuz etin yahnisi hesabına dönmez mi? Ucuzu arıyorum ama böyle sorunsuz olan bir firma. Ocean sorunsuz mudur?
Kendilerinden günümüz parasıyla 20000tl yi aşkın hizmet almışızdır. Herşeyi çok ucuz, güvenilir ve bir sorun çıktığında anında yardımcı oluyorlar. Alt bayiliğini bile yapıyorduk. Öyle kaliteli bir firma.

Kendilerinden günümüz parasıyla 20000tl yi aşkın hizmet almışızdır. Herşeyi çok ucuz, güvenilir ve bir sorun çıktığında anında yardımcı oluyorlar. Alt bayiliğini bile yapıyorduk. Öyle kaliteli bir firma.
reseller host ile mi çalışıyorlar yoksa kendi sunucuları mı

reseller host ile mi çalışıyorlar yoksa kendi sunucuları mı
Kendi sunucuları. Ve üzerine kendileri reseller (alt bayi) yaptırıyor. Bizde alt bayiliğini yapıyorduk buranın. Sunucular tamamen kendilerine ait.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buranın alt bayisi olursanız hem para kazanıyorsunuz hemde size %30 indirim kodu veriyolar ve sizde ne alırsanız alın ucuza geliyor. Bizim vergi levhamız şirketimiz vs. Var. Eğerki sizin yoksa alt bayilik sıkıntı çıkarabilir.

Kendi sunucuları. Ve üzerine kendileri reseller (alt bayi) yaptırıyor. Bizde alt bayiliğini yapıyorduk buranın. Sunucular tamamen kendilerine ait.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buranın alt bayisi olursanız hem para kazanıyorsunuz hemde size %30 indirim kodu veriyolar ve sizde ne alırsanız alın ucuza geliyor. Bizim vergi levhamız şirketimiz vs. Var. Eğerki sizin yoksa alt bayilik sıkıntı çıkarabilir.
Hocam bir şey soracağım. Komut paneline ücretsiz izin veren hosting firması önerir misiniz? Bazı scriptler için.

Hosting konusunda türkticaretin öğrencilere yaptığı kampanya vardı hosting bedavaydı onu kulan.

Hayalhost.com 3 yildir hosting kullaniyorum kesinti dahi olmadi nvme diskleri var çok hizli işlemler oluyor tavsiye ederim, hayal20 kodu ile ilk alisveriste indirim yapiyor.

Bir çok hosting firması gezdim ama hepsinde genelde farklı farklı sorunlar yaşadım. Bazıları SSL'i ücretli sunar bazılarında kesinti olur. Araştırmalar ve öneriler sonunda ipekhosting.com firmasına karar verdim. SSL ücretsiz , yedekleme ücretsiz ve minumum kesinti oluyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri