Aylık 10 TL çok ucuz değil mi? Yani ucuz etin yahnisi hesabına dönmez mi? Ucuzu arıyorum ama böyle sorunsuz olan bir firma. Ocean sorunsuz mudur?Ocean bilişim
Kendilerinden günümüz parasıyla 20000tl yi aşkın hizmet almışızdır. Herşeyi çok ucuz, güvenilir ve bir sorun çıktığında anında yardımcı oluyorlar. Alt bayiliğini bile yapıyorduk. Öyle kaliteli bir firma.Aylık 10 TL çok ucuz değil mi? Yani ucuz etin yahnisi hesabına dönmez mi? Ucuzu arıyorum ama böyle sorunsuz olan bir firma. Ocean sorunsuz mudur?
reseller host ile mi çalışıyorlar yoksa kendi sunucuları mıKendilerinden günümüz parasıyla 20000tl yi aşkın hizmet almışızdır. Herşeyi çok ucuz, güvenilir ve bir sorun çıktığında anında yardımcı oluyorlar. Alt bayiliğini bile yapıyorduk. Öyle kaliteli bir firma.
Kendi sunucuları. Ve üzerine kendileri reseller (alt bayi) yaptırıyor. Bizde alt bayiliğini yapıyorduk buranın. Sunucular tamamen kendilerine ait.reseller host ile mi çalışıyorlar yoksa kendi sunucuları mı
Hocam bir şey soracağım. Komut paneline ücretsiz izin veren hosting firması önerir misiniz? Bazı scriptler için.Kendi sunucuları. Ve üzerine kendileri reseller (alt bayi) yaptırıyor. Bizde alt bayiliğini yapıyorduk buranın. Sunucular tamamen kendilerine ait.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buranın alt bayisi olursanız hem para kazanıyorsunuz hemde size %30 indirim kodu veriyolar ve sizde ne alırsanız alın ucuza geliyor. Bizim vergi levhamız şirketimiz vs. Var. Eğerki sizin yoksa alt bayilik sıkıntı çıkarabilir.
Maalesef o konuda bir fikrim yok.Hocam bir şey soracağım. Komut paneline ücretsiz izin veren hosting firması önerir misiniz? Bazı scriptler için.
Bir çok hosting firması gezdim ama hepsinde genelde farklı farklı sorunlar yaşadım. Bazıları SSL'i ücretli sunar bazılarında kesinti olur. Araştırmalar ve öneriler sonunda ipekhosting.com firmasına karar verdim. SSL ücretsiz , yedekleme ücretsiz ve minumum kesinti oluyor. |