Neler Yeni

En utandığınız anınız?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Tam bir ani değil ama yalniz dolaşirken insanlarin sana acirmiş gibi bakiyor hissi beni çok utandiriyor içten içe
Benimde okulda arkadaşımla deli deli hareketler yaparken kız grubunun bize bakması, kim bilir dedikodu yaparlarsa ne yapıcaz biz, çünkü bizim okulda kız grubu dedikodu başlattımmı öğretmenlere kadar gidiyor dedikodu.

Impe

80+ Silver
Benimde okulda arkadaşımla deli deli hareketler yaparken kız grubunun bize bakması, kim bilir dedikodu yaparlarsa ne yapıcaz biz, çünkü bizim okulda kız grubu dedikodu başlattımmı öğretmenlere kadar gidiyor dedikodu.
Valla ben öyle bir şey olunca kendim hizlica bir olay düşünüyorum hani mesela ne yapiyordunuz diye bir onceden söylerler bende o düşündüğüm cevabi soylerim

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
diğer utanç verici anım

Arkadaşlarım (2 kişi) kapının önünde bekliyordu bizim evin bende ayakkabı bağcığımı bağlayamıyordum küçükken oyüzden annem bağlıyordu çok pis utanıp kızarmıştım.

diğer utanç verici anım

Arkadaşlarım (2 kişi) kapının önünde bekliyordu bizim evin bende ayakkabı bağcığımı bağlayamıyordum küçükken oyüzden annem bağlıyordu çok pis utanıp kızarmıştım.
10. Sınıfım arkadaşlarıma bağlatıyorum utanmıyorum :oops:

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Dün okulda hoca beni yakın arkadaşımın yanına oturtmak istemişti ama o çok konuştuğu için istemedim buda zaten benim sessiz olduğumu bildiği için konuşkan biriyle oturmak istiyordu ben hocaya bunu sevmiyorum dedim buda dışarı çıkıp hocaya biz onunla kavgalıyız demiş :D Ama buun söylerken utanmıştım biraz.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Bruh
benim bir kere kız olan arkadaşım bağlamıştı neden bilmiyorum ama kendi kendime fesat düşündüm biraz :shy::shy:
Bi kaç gün önce arkadaşımın eski sevgilisine bağlattım bağcığımı :oops:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
tatildeydik ben odada tek başıma kaldım sonra kapıyı kitledim sandım sonra tam iş üstündeyken babam annem krdeşim içeri daldı tabi ben toparladım bir şekil ama çok kötüydü

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
tatildeydik ben odada tek başıma kaldım sonra kapıyı kitledim sandım sonra tam iş üstündeyken babam annem krdeşim içeri daldı tabi ben toparladım bir şekil ama çok kötüydü
1 kez babama 1 kez anneme 3 kez kardeşime yakalandım
Bende arkadaş olmak istediğim kişilere gittiğimizde konuşuyorduk falan telefondan BTS bakıyordu bunlar ne dedim.. Kocalarım dedi hemen odadan kaçtım o.O2
Kocişkolarım onlar benim

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Ne yaptın?

(Ma ilemi başlıyor)

Top Bottom