Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
Doktora giderken altıma sıçtım
Ve kalçamdan iğne oldum
Doktor Kadındı
Ve kalçamdan iğne oldum
Doktor Kadındı
Benimde okulda arkadaşımla deli deli hareketler yaparken kız grubunun bize bakması, kim bilir dedikodu yaparlarsa ne yapıcaz biz, çünkü bizim okulda kız grubu dedikodu başlattımmı öğretmenlere kadar gidiyor dedikodu.Tam bir ani değil ama yalniz dolaşirken insanlarin sana acirmiş gibi bakiyor hissi beni çok utandiriyor içten içe
Valla ben öyle bir şey olunca kendim hizlica bir olay düşünüyorum hani mesela ne yapiyordunuz diye bir onceden söylerler bende o düşündüğüm cevabi soylerimBenimde okulda arkadaşımla deli deli hareketler yaparken kız grubunun bize bakması, kim bilir dedikodu yaparlarsa ne yapıcaz biz, çünkü bizim okulda kız grubu dedikodu başlattımmı öğretmenlere kadar gidiyor dedikodu.
diğer utanç verici anımBenimde okulda arkadaşımla deli deli hareketler yaparken kız grubunun bize bakması, kim bilir dedikodu yaparlarsa ne yapıcaz biz, çünkü bizim okulda kız grubu dedikodu başlattımmı öğretmenlere kadar gidiyor dedikodu.
10. Sınıfım arkadaşlarıma bağlatıyorum utanmıyorumdiğer utanç verici anım
Arkadaşlarım (2 kişi) kapının önünde bekliyordu bizim evin bende ayakkabı bağcığımı bağlayamıyordum küçükken oyüzden annem bağlıyordu çok pis utanıp kızarmıştım.
Bruh10. Sınıfım arkadaşlarıma bağlatıyorum utanmıyorum![]()
Bi kaç gün önce arkadaşımın eski sevgilisine bağlattım bağcığımıBruh
benim bir kere kız olan arkadaşım bağlamıştı neden bilmiyorum ama kendi kendime fesat düşündüm biraz![]()
Bende arkadaş olmak istediğim kişilere gittiğimizde konuşuyorduk falan telefondan BTS bakıyordu bunlar ne dedim.. Kocalarım dedi hemen odadan kaçtımBi kaç gün önce arkadaşımın eski sevgilisine bağlattım bağcığımı![]()
1 kez babama 1 kez anneme 3 kez kardeşime yakalandımtatildeydik ben odada tek başıma kaldım sonra kapıyı kitledim sandım sonra tam iş üstündeyken babam annem krdeşim içeri daldı tabi ben toparladım bir şekil ama çok kötüydü
Kocişkolarım onlar benimBende arkadaş olmak istediğim kişilere gittiğimizde konuşuyorduk falan telefondan BTS bakıyordu bunlar ne dedim.. Kocalarım dedi hemen odadan kaçtım![]()
Ne yaptın?tatildeydik ben odada tek başıma kaldım sonra kapıyı kitledim sandım sonra tam iş üstündeyken babam annem krdeşim içeri daldı tabi ben toparladım bir şekil ama çok kötüydü