anomali234
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
yüksek hz ve düşük ms olması şart değil aşırı dandik bilinmeyem marka olmasın ve 23-24 inç olsa yeter en uygun ne alabilirim
HD / QHD 2K /OLED ´?yüksek hz ve düşük ms olması şart değil aşırı dandik bilinmeyem marka olmasın ve 23-24 inç olsa yeter en uygun ne alabilirim
HD hocam ya belirtmemişim amaHD / QHD 2K /OLED ´?
pivotsuz 2. monitör can sıkar gibipivota gerek yok ucuz olsun dersen
https://www.hepsiburada.com/ktc-h24...pey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey
pivot olsun dersen ve sorun yaşadığında da asıl monitör olarak kullanabilmek için
KTC ilk defa duydum iyi bir marka mı ? fiyat makul geldi insanlar da iyi yorum yapmış ama bilemedim. monitörde en büyük korkum alınca ölü piksel vs. gibi sorunlar çıkıp uğraşmak aldığımda sorun yoksa büyük ölçüde devamında da sorunsuz olur gibi hissediyorum ben.pivota gerek yok ucuz olsun dersen
https://www.hepsiburada.com/ktc-h24...pey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey
pivot olsun dersen ve sorun yaşadığında da asıl monitör olarak kullanabilmek için
ktc iyi bir marka birçok ürünü var. ölü piksel konusu da tamamen şans işi ama işini garantiye almak için satıcıya sor herhangi bir sıkıntıda iade edip edemeyeceğiniKTC ilk defa duydum iyi bir marka mı ? fiyat makul geldi insanlar da iyi yorum yapmış ama bilemedim. monitörde en büyük korkum alınca ölü piksel vs. gibi sorunlar çıkıp uğraşmak aldığımda sorun yoksa büyük ölçüde devamında da sorunsuz olur gibi hissediyorum ben.
teşekkür ederim. sormak mantıklımış değerlendireyim.ktc iyi bir marka birçok ürünü var. ölü piksel konusu da tamamen şans işi ama işini garantiye almak için satıcıya sor herhangi bir sıkıntıda iade edip edemeyeceğini
satıcı hepsiburada soru soramıyoruz sanırım hepsiburadayaktc iyi bir marka birçok ürünü var. ölü piksel konusu da tamamen şans işi ama işini garantiye almak için satıcıya sor herhangi bir sıkıntıda iade edip edemeyeceğini
direkt satıcıya değilde sağda robot gibi bir şey çıkması lazımda bi arkadaş o şekilde sorup almıştı forumdateşekkür ederim. sormak mantıklımış değerlendireyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
satıcı hepsiburada soru soramıyoruz sanırım hepsiburadaya