En uygun 2. monitör tavsiyesi

Reaksiyon skoru
58
yüksek hz ve düşük ms olması şart değil aşırı dandik bilinmeyem marka olmasın ve 23-24 inç olsa yeter en uygun ne alabilirim

KTC ilk defa duydum iyi bir marka mı ? fiyat makul geldi insanlar da iyi yorum yapmış ama bilemedim. monitörde en büyük korkum alınca ölü piksel vs. gibi sorunlar çıkıp uğraşmak aldığımda sorun yoksa büyük ölçüde devamında da sorunsuz olur gibi hissediyorum ben.

KTC ilk defa duydum iyi bir marka mı ? fiyat makul geldi insanlar da iyi yorum yapmış ama bilemedim. monitörde en büyük korkum alınca ölü piksel vs. gibi sorunlar çıkıp uğraşmak aldığımda sorun yoksa büyük ölçüde devamında da sorunsuz olur gibi hissediyorum ben.
ktc iyi bir marka birçok ürünü var. ölü piksel konusu da tamamen şans işi ama işini garantiye almak için satıcıya sor herhangi bir sıkıntıda iade edip edemeyeceğini

ktc iyi bir marka birçok ürünü var. ölü piksel konusu da tamamen şans işi ama işini garantiye almak için satıcıya sor herhangi bir sıkıntıda iade edip edemeyeceğini
teşekkür ederim. sormak mantıklımış değerlendireyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcı hepsiburada soru soramıyoruz sanırım hepsiburadaya

teşekkür ederim. sormak mantıklımış değerlendireyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcı hepsiburada soru soramıyoruz sanırım hepsiburadaya
direkt satıcıya değilde sağda robot gibi bir şey çıkması lazımda bi arkadaş o şekilde sorup almıştı forumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,931
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri