- Reaksiyon skoru
- 1,052
haci ben pardusun kullanici sayisinin bu forumdaki üye sayısından az olduguna hala inaniyorum bu iddiamin arkasındayimOlsa bile on binde kaç bilgisayarda pardus yüklü olduğunu düşünüyorsun
haci ben pardusun kullanici sayisinin bu forumdaki üye sayısından az olduguna hala inaniyorum bu iddiamin arkasındayimOlsa bile on binde kaç bilgisayarda pardus yüklü olduğunu düşünüyorsun
yemedi kacti eleman IPUHASDFIHOPUADFSIOPUYGDFASGIOUYADFSIPUADFSADFSYarın ilgilenmek zorundayım, bugünlük bu kadar zaman öldürdüm, kafidir. Teşekkürler...
Bilim insanıyım, kötüye kötü demek yalancıya yalancı demek etik kalitemizdir. bak tübitakta etik ilkeler eğitimi de veriliyor online verilince özelden yazarım, büyüyünce ihtiyacın olacak gibiSana sorsak sen de aynştaynın hocasısındır herhaldeŞimdi bu giriş cümleleri ile sonraki mezarcılık faaliyetlerin ve sonuç bölümündeki uydurma isnatların hiç uyuşmuyor ve hatta gerçeği de yansıtmıyor. Dahası beni ilgilendirmiyor çünkü sırf karalamak ve tehditkar bir yılan dille yazıyorsun...
yemedi kacti eleman IPUHASDFIHOPUADFSIOPUYGDFASGIOUYADFSIPUADFSADFS
senin shitpost dunyasından haberin yok heralde tabi 7 yasında olunca dunya sadece okuldan ibaret oluyor gerisi sapkınlık haklısınsapkın sapkın mesajlar yazıp, resimler atmak da size yakışmış belkide...
neyin kafasını yaşıyorsun dostum kaç gündür burda pardusu eleştirdik diye kuduran sanki babasının malı gibi olmayan seylerle savunmaya kalkan sensinİsabet de etmişim, kudurun
ne sapkın resmi kardesim hasta mısın altı üstü shitpost 7 yasındamısın "pipi" kelimesi geçti diye sapık bu damgası vuruyonZaten biri gayli olanınız renkli bayraklı olanınız lgbt+++ mıdır nedir, kendisine yakışır tarzda konular açar, dalga geçer sonra da bi şey miş gibi kudurur, gelir burda sapkın sapkın resimler atar....
her seferinde yazmak istememistim bahanesiyle yazıp üste çıkmaya çalışıyosun kimsin senBu yüzden sizin mesajlarınıza cevap vermek istememiştim