Ürünün Türkiye fiyatı 1000tl dünyanın en hızlı mousepadi param olsa düşünmeden alabilirdim
yok bu kumaşCam olan mi bu izlemiştim sesi fazla gibi gelmişti bana.
ben denedim kullanması aşırı zevkli altında yağ var gibi. kumaşıda çok kaliteli 3-4 sene rahat götürür. kir ve sıvıda tutmuyor bence qck heavy gibi saçma mousepadler almayı düşünenler bunu alsınBilemiyorum ya en iyisi ama prof. değilseniz verilir mi bu paralar tartışılır :/
Orası öyle ama arada %100 fiyat farkı var şu haliyle bile. Evet güzel bir mouse pad özellik olarak fiyatına bakınca getirdiği güzel şeyler var katılıyorum. alıcısına iyi indirim var şu an.yok bu kumaş
ben denedim kullanması aşırı zevkli altında yağ var gibi. kumaşıda çok kaliteli 3-4 sene rahat götürür. kir ve sıvıda tutmuyor bence qck heavy gibi saçma mousepadler almayı düşünenler bunu alsın
dediğine katılıyorum bencede fazla hızlı olması iyi bişey değil ama özelikle hızlı mousepad sevenler var bu onlar için. bu arada sana tavsiyem imkanın olunca aqua control plus ve xtrfy gp4'ü dene xtrfy olanı bizzat kullandımBizzat denemiş birisi olarak ertesi gün iade ettim hatta benim aldığım zaman 400 liraya düşmüştü inanın gerek yok fazla speed olması iyi bir şey değil arkadaşlar kontrol edemiyorsunuz glorious heavy kullanıyorum bir sürü mousepad değiştirdim glorious heavy kadar rahat ettiğim inanın olmadı yani bunu alınca yağ gibi akıcam performansım artacak diye düşünen varsa parasını gidip bir derneğe falan bağışlasın daha yararlı olur.
Klasse aqua control kullandım da bilemiyorum ya Glorious Heavy i daha çok sevdim böyle dokusu da güzel yumuşak ve kalın speed ve control arasıdediğine katılıyorum bencede fazla hızlı olması iyi bişey değil ama özelikle hızlı mousepad sevenler var bu onlar için. bu arada sana tavsiyem imkanın olunca aqua control plus ve xtrfy gp4'ü dene xtrfy olanı bizzat kullandım
hocam kullandığınız dpi ve sens ile çok fark ediyor biraz alışkanlık meselesi ya, pro olarak csgo oynadığım dönemler 800 dpi 1.20 sens oynuyordum ve gerçekten böyle bir speedpad olmayınca hiçbir zaman rahat edemiyordum yani. bir kere orta veya speed bir mousepad'e alıştıysanız tekrar değiştirmeniz çok çok çok zor oluyor.Bizzat denemiş birisi olarak ertesi gün iade ettim hatta benim aldığım zaman 400 liraya düşmüştü inanın gerek yok fazla speed olması iyi bir şey değil arkadaşlar kontrol edemiyorsunuz glorious heavy kullanıyorum bir sürü mousepad değiştirdim glorious heavy kadar rahat ettiğim inanın olmadı yani bunu alınca yağ gibi akıcam performansım artacak diye düşünen varsa parasını gidip bir derneğe falan bağışlasın daha yararlı olur.
Sanırım öyle evet uzun yıllar kullandığım için alışkanlığımı yenemiyorum ve dediğin gibi dpi sens olayı baya etkiliyor 1600dpi kullandığım için alışamamıştım ama yine de o kadar speed tavsiye etmem kimseye kontrolü kaybediyorsun resmenhocam kullandığınız dpi ve sens ile çok fark ediyor biraz alışkanlık meselesi ya, pro olarak csgo oynadığım dönemler 800 dpi 1.20 sens oynuyordum ve gerçekten böyle bir speedpad olmayınca hiçbir zaman rahat edemiyordum yani. bir kere orta veya speed bir mousepad'e alıştıysanız tekrar değiştirmeniz çok çok çok zor oluyor.