🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

var kesin olarak. banner gibi çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka yok saatlerdir bakıyorum sanırım kampanya katılım 1500 kişi ile sınırlıydı ve doldu o yüzden kaldırdılar

Laptop ta geçiyor. İtopya bilmiyorum.
Her ikisinin de geçtiğinden eminsin öyle değil mi? Ona göre sözüne güvenip hemen sipariş vericem.

Kanka yok saatlerdir bakıyorum sanırım kampanya katılım 1500 kişi ile sınırlıydı ve doldu o yüzden kaldırdılar

Her ikisinin de geçtiğinden eminsin öyle değil mi? Ona göre sözüne güvenip hemen sipariş vericem.
Kendi sitelerinde katılan firmaların listeleri var oradan kontrol edin bence sonradan kavga çıkmasın :)

Ben 2 gün önce aldım geçti, dün alanda vardı ondada geçti. Anlık limit bitebilir geçmeyebilir orasını ben bilemem.

Parolaparadan hesabı parama aktardım ama iyzicoda 750 güncel bakiyem olmasına rağmen, çekilebilir bakiye 0 gözüküyor. Bunu nasıl çözebiliriz?

iyzicoda gaming gen %10 kampanyası yok laptop.com'un var ordada benim alacağım ürün yok nasıl yapıcaz katılmasam olurmu %10 cashback olsa ne olur olmasa ne olur sanki. Diğer kampanyaları etkilemez dimi buna katılmasam?

Geri