🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

yok o kadar da değil :)

parolapara'dan 400 tl hoşgeldin. sadece ilk alışverişe

gaming gen %10 kampanyası : 600 tl
iyzico %25 bayram kampanyası : 500 tl maks
iyzico hoşgeldin kampanyası ilk alışveriş : 500 tl

toplamda 2000 tl gelir.
AMA MUTLAKA ALIŞVERİŞ YAPMADAN ÖNCE KAMPANYALARA KATILIN.
Kanka İyzico hoş geldin kampanyası ilk alışverişten nasıl 500 TL alıyorsun, GamingGen'de geçerli değil

Bu ürünü alıp İyzico ve Parolapara kampanyalarına katılınca 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Yani bedavaya getiriyoruz ve üstüne 250 TL daha cashback alıyoruz gibi düşünün.

Rehber:
Dostum iyzicoda gaming.gen.tr %10 cashback kampanyası yok defalarca baktım göremedim bitmiş olabilir mi var mı bilgin?

bunu alacagima thernalright dijital olani ayni fiyata var onu alırım daha iyi

daha önce parolapara+iyizico ikilisini kullandık ilk sipariş kampanyası dışında ortalama 2.000tl'lik bi ürün kaça patlar?

Ağa bişi sorcam bu palora para bin bir türlü şey istiyo bundan gelcek sadece 400tl mi yoksa başka bişide varmı

Bugün soğutucu sipariş verirken 500tl olana katılmayı unutmuşum, siparişi verdikten sonra gidip katıldım ve desteğe 500tl cashbackin gelmediğini söyledim(keşke unuttuğumu söyleseydim) 2 saat sonra dönüş yaptılar zamanında katıldıysanız gelir dediler bende iade edip yeni iyzico hesabı ile tekrar sipariş verdim ve bu sefer 750 tl anında geldi. Kısacası kampanyalara katılmayı unutmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk öncelikle mobilede iyzico uygulamasını indirip hesap açıyorsunuz ve ana sayfadan kampanyalara katılıyorsunuz, sonra anlaşmalı sitelerde alışverişi tamamlarken iyzico ile öde seçeneğini seçiyorsunuz ve kendi kartınızı kullanıp full fiyat ödüyorsunuz, dikkat edin iyzico hesabınızın e postası ile alışveriş yaptığınız sitedeki e posta aynı olmalı(siz garanti olsun diye tel numarasının da aynı olmasına dikkat edin) full fiyat ödedikten sonra iyzico hesabınıza geri ödeme olarak para geliyor.
yeni hesabı aynı kimlik ile açsan da oluyor mu ben de kampanyaya katılmayı unutup ödeme yaptım ***** gibi.

Arkadaşlar tam olarak nasıl yapıyoruz baştan sona noktası virgülüne anlatabilirmisiniz 650w 80+ bir psu m var fan hızlı dönünce ses yapıyor bahaneyle yükseltmiş ve değiştirmiş olurum teşekkürler.

Dostum iyzicoda gaming.gen.tr %10 cashback kampanyası yok defalarca baktım göremedim bitmiş olabilir mi var mı bilgin?
var kesin olarak. banner gibi çıkıyor.

Birisi nasıl yapıldığını anlatabilir mi?

Arkadaşlar tam olarak nasıl yapıyoruz baştan sona noktası virgülüne anlatabilirmisiniz 650w 80+ bir psu m var fan hızlı dönünce ses yapıyor bahaneyle yükseltmiş ve değiştirmiş olurum teşekkürler.

Geri