🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Kampanyaya katılım yapmayı unutan arkadaşlar iyzicoya destek maili atsınlar zamanında ben de yaşamıştım aynısını ve memnuniyet için cashbackleri vermişlerdi bilginiz olsun.
Bugün soğutucu sipariş verirken 500tl olana katılmayı unutmuşum, siparişi verdikten sonra gidip katıldım ve desteğe 500tl cashbackin gelmediğini söyledim(keşke unuttuğumu söyleseydim) 2 saat sonra dönüş yaptılar zamanında katıldıysanız gelir dediler bende iade edip yeni iyzico hesabı ile tekrar sipariş verdim ve bu sefer 750 tl anında geldi. Kısacası kampanyalara katılmayı unutmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ödeme ekranında fiyattan düşme durumu olmadı. Ödeme ekranında mı bu kampanya işlemleri oluyor yoksa ödeme işleminden sonra kampanyalı fiyat mı yansıtılıyor?
İlk öncelikle mobilede iyzico uygulamasını indirip hesap açıyorsunuz ve ana sayfadan kampanyalara katılıyorsunuz, sonra anlaşmalı sitelerde alışverişi tamamlarken iyzico ile öde seçeneğini seçiyorsunuz ve kendi kartınızı kullanıp full fiyat ödüyorsunuz, dikkat edin iyzico hesabınızın e postası ile alışveriş yaptığınız sitedeki e posta aynı olmalı(siz garanti olsun diye tel numarasının da aynı olmasına dikkat edin) full fiyat ödedikten sonra iyzico hesabınıza geri ödeme olarak para geliyor.

Son düzenleme:
Bu ürünü alıp İyzico ve Parolapara kampanyalarına katılınca 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Yani bedavaya getiriyoruz ve üstüne 250 TL daha cashback alıyoruz gibi düşünün.

Rehber:
Hocam nasıl yapacağıma bana özelden yardım ederek anlatır mısınız ve 18 yaş altıyım olur mu ihtiyacım çok var

Hocam nasıl yapacağıma bana özelden yardım ederek anlatır mısınız ve 18 yaş altıyım olur mu ihtiyacım çok var
18 yaş altı olmuyor hocam ama ailenizden birinin adına açıp daha sonra hesabı kapatabilirsiniz

Öğlene kalırsa alırım kampanya bu hızla biter gibi

Varya sen adamsın adam tamda dediğin gibi oldu senin önerdiğin soğutucuyu aldım 399 + 500 + 160 iyzicoya 400 de parolaparaya toplam 1459 tl cashback anında yattı baya baya 150 TL'ye geldi kafam kadar soğutucu.
güle güle kullan

Bu mu aradaki farkı ödeyerek phantom spirit mi işlemcim i5 13400f

Bugün soğutucu sipariş verirken 500tl olana katılmayı unutmuşum, siparişi verdikten sonra gidip katıldım ve desteğe 500tl cashbackin gelmediğini söyledim(keşke unuttuğumu söyleseydim) 2 saat sonra dönüş yaptılar zamanında katıldıysanız gelir dediler bende iade edip yeni iyzico hesabı ile tekrar sipariş verdim ve bu sefer 750 tl anında geldi. Kısacası kampanyalara katılmayı unutmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk öncelikle mobilede iyzico uygulamasını indirip hesap açıyorsunuz ve ana sayfadan kampanyalara katılıyorsunuz, sonra anlaşmalı sitelerde alışverişi tamamlarken iyzico ile öde seçeneğini seçiyorsunuz ve kendi kartınızı kullanıp full fiyat ödüyorsunuz, dikkat edin iyzico hesabınızın e postası ile alışveriş yaptığınız sitedeki e posta aynı olmalı(siz garanti olsun diye tel numarasının da aynı olmasına dikkat edin) full fiyat ödedikten sonra iyzico hesabınıza geri ödeme olarak para geliyor.

Hocam merhaba banada 500 tl gelmedi hesap yeni fakat olmadı galiba geçmişte mail üzerinden alışveriş gözüküyor destekteki bayan öyle söyledi . Siz yeni iyzico hesabı açtım demişsiniz yeni mail yetiyormu telefon numarasıda mı yeni olcak yeni hesap için yardımcı olursanız sevinirim.

Kasam gamebooster gb-l06b max cpu soğutucu desteği 157mm bi ihtimal sığar mı acaba?
Soğutucunun özelliklerinde 160mm gözüküyor.

Varya sen adamsın adam tamda dediğin gibi oldu senin önerdiğin soğutucuyu aldım 399 + 500 + 160 iyzicoya 400 de parolaparaya toplam 1459 tl cashback anında yattı baya baya 150 TL'ye geldi kafam kadar soğutucu.
Bu hesaplara yatan cashbackleri sonrasında her yerde kullanabiliyor muyuz

Geri