Undone
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Bugün soğutucu sipariş verirken 500tl olana katılmayı unutmuşum, siparişi verdikten sonra gidip katıldım ve desteğe 500tl cashbackin gelmediğini söyledim(keşke unuttuğumu söyleseydim) 2 saat sonra dönüş yaptılar zamanında katıldıysanız gelir dediler bende iade edip yeni iyzico hesabı ile tekrar sipariş verdim ve bu sefer 750 tl anında geldi. Kısacası kampanyalara katılmayı unutmayın.Kampanyaya katılım yapmayı unutan arkadaşlar iyzicoya destek maili atsınlar zamanında ben de yaşamıştım aynısını ve memnuniyet için cashbackleri vermişlerdi bilginiz olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk öncelikle mobilede iyzico uygulamasını indirip hesap açıyorsunuz ve ana sayfadan kampanyalara katılıyorsunuz, sonra anlaşmalı sitelerde alışverişi tamamlarken iyzico ile öde seçeneğini seçiyorsunuz ve kendi kartınızı kullanıp full fiyat ödüyorsunuz, dikkat edin iyzico hesabınızın e postası ile alışveriş yaptığınız sitedeki e posta aynı olmalı(siz garanti olsun diye tel numarasının da aynı olmasına dikkat edin) full fiyat ödedikten sonra iyzico hesabınıza geri ödeme olarak para geliyor.Ödeme ekranında fiyattan düşme durumu olmadı. Ödeme ekranında mı bu kampanya işlemleri oluyor yoksa ödeme işleminden sonra kampanyalı fiyat mı yansıtılıyor?
Son düzenleme: