alınabilecek en fiyat performans markalardan biri.
Alıntıyı görüntüle
şaka gibi.. hiç böyle bir performans beklemezdim.Az önce montajını yaptım. Arctic 2 360 ile Cinebench de 70 derece görürdüm, Enermax ile 65 derece oldu. Boştaki ve oyundaki değerler aşağı yukarı aynı. Bu fiyata bu performans çok iyi.
ürün linki ?Az önce montajını yaptım. Arctic 2 360 ile Cinebench de 70 derece görürdüm, Enermax ile 65 derece oldu. Boştaki ve oyundaki değerler aşağı yukarı aynı. Bu fiyata bu performans çok iyi.
360 li halinin linki varmıdırürün linki ?
şaka gibi.. hiç böyle bir performans beklemezdim.
ürün linki ?
kaca geldi saun orda ıyzıco falan ındırımı var bunlarda faydalanarak mı aldınız ?Testler, incelemeler de baya iyi diyorlardı. Demek ki reklam değil, gerçekmiş. Ve bu fiyata daha iyisi yok.
ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF420T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
kaca geldi saun orda ıyzıco falan ındırımı var bunlarda faydalanarak mı aldınız ?
gayet ıyı benım kasa desteklemıyor ıslemcıde 5600 kule tıpı var ıhtıyacım yok ama ıhtıyacı olan ıcın suankı kampanya ıle mükemmel oluyor 360mm lık cok daha ucuza gelıyor 2k cıvarlarına falan dusuyorEvet. Ben aldıktan sonra 300 tl indirim daha geldi. Onunla alsaydım 1000 TL indirim alacaktım. Bana 2960 TL’ye geldi.
gorsel atabılırmısın kasada nasıl duruyo merak ettımEvet. Ben aldıktan sonra 300 tl indirim daha geldi. Onunla alsaydım 1000 TL indirim alacaktım. Bana 2960 TL’ye geldi.