Ne diyon ?bence CEVAP : Alıntıyı görüntüledinledikten sonra.
Ne diyon ?bence CEVAP : Alıntıyı görüntüledinledikten sonra.
o kadarda abartmayın be hocam her ne kadar güzel olmasa da ortada bir emek var.bence CEVAP : Alıntıyı görüntüledinledikten sonra.
Abov anılar depleşir.ama bi burası minecrft burak oyundanın şarkısı etmez
hocam önüne gelen şarkı yapıyor hadi reymen tamam adam yapıyor. ama bunu ustaları var 20 30 izlerniyor adam 12 ml abonesi var diye 3 tane şarkı çıkardı büyük ihtimalle paranın içinden geçtio kadarda abartmayın be hocam her ne kadar güzel olmasa da ortada bir emek var.
severek yapıyorsa bırak yapsın para için yapmadığına eminim bu adamın herhangi bir şekilde paraya ihtiyacı olacağını sanmıyorum.hocam önüne gelen şarkı yapıyor hadi reymen tamam adam yapıyor. ama bunu ustaları var 20 30 izlerniyor adam 12 ml abonesi var diye 3 tane şarkı çıkardı büyük ihtimalle paranın içinden geçti
Milletin asker sevgisinden yararlanarak yapılmaya çalışılmış şarkı olarak görüyorummerhaba çok övdü bakalım nasıl olmuş şimdi dinliyorum inşallah övdüğüne değer.
Değerlendirme: şarkı fena değil çalsa değiştirmem ama özellikle açıpta dinlemem. kliple şarkıyı pek bağdaştıramadım ama bir hikayesi var gibi.
Ne severek yapması para için.severek yapıyorsa bırak yapsın para için yapmadığına eminim bu adamın herhangi bir şekilde paraya ihtiyacı olacağını sanmıyorum.
babası bordo bereliymiş onunla bağlantılı sanırım birde yanlış hatırlamıyorsam annesinin adı arzu idi mezar taşında da arzu yazıyor ama annesi yaşıyor bağlantıyı kuramadım.Milletin asker sevgisinden yararlanarak yapılmaya çalışılmış şarkı olarak görüyorum
iyi de ne reynmende ne berkcanda ne de enesde şarkılarda reklam yok ki gerçi berkacanın bir şarkısında lipton sponsordu ama bunda mesela kaç defa dinlersen dinle youtube reklamı çıkmıyor. sadece izlenmeden gelen para var.Ne severek yapması para için.