Enes Batur - Ayaz sizce nasıl olmuş?

Enes Batur = İzoly
🤣🤣🤣🤣

o kadarda abartmayın be hocam her ne kadar güzel olmasa da ortada bir emek var.
hocam önüne gelen şarkı yapıyor hadi reymen tamam adam yapıyor. ama bunu ustaları var 20 30 izlerniyor adam 12 ml abonesi var diye 3 tane şarkı çıkardı büyük ihtimalle paranın içinden geçti

Dinlemedim ama bence bu aşk en iyisi.

hocam önüne gelen şarkı yapıyor hadi reymen tamam adam yapıyor. ama bunu ustaları var 20 30 izlerniyor adam 12 ml abonesi var diye 3 tane şarkı çıkardı büyük ihtimalle paranın içinden geçti
severek yapıyorsa bırak yapsın para için yapmadığına eminim bu adamın herhangi bir şekilde paraya ihtiyacı olacağını sanmıyorum.

merhaba çok övdü bakalım nasıl olmuş şimdi dinliyorum :D inşallah övdüğüne değer.
Değerlendirme: şarkı fena değil çalsa değiştirmem ama özellikle açıpta dinlemem. kliple şarkıyı pek bağdaştıramadım ama bir hikayesi var gibi.
Milletin asker sevgisinden yararlanarak yapılmaya çalışılmış şarkı olarak görüyorum

Milletin asker sevgisinden yararlanarak yapılmaya çalışılmış şarkı olarak görüyorum
babası bordo bereliymiş onunla bağlantılı sanırım birde yanlış hatırlamıyorsam annesinin adı arzu idi mezar taşında da arzu yazıyor ama annesi yaşıyor :D bağlantıyı kuramadım.

Ne severek yapması para için.
iyi de ne reynmende ne berkcanda ne de enesde şarkılarda reklam yok ki gerçi berkacanın bir şarkısında lipton sponsordu ama bunda mesela kaç defa dinlersen dinle youtube reklamı çıkmıyor. sadece izlenmeden gelen para var.

Autotone helal olsun, onsun naparlar bizimkiler :D:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,033
Üyeler
186,003
Son üye
anot
Geri