Neler Yeni

Enes Batur - Ayaz sizce nasıl olmuş?

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,282
İsim
Kazım Buğrahan Mert
merhaba çok övdü bakalım nasıl olmuş şimdi dinliyorum :D inşallah övdüğüne değer.
Değerlendirme: şarkı fena değil çalsa değiştirmem ama özellikle açıpta dinlemem. kliple şarkıyı pek bağdaştıramadım ama bir hikayesi var gibi.

Ekler

• images (15).jpeg
    images (15).jpeg
    23.2 KB · Hit: 30

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Biraz daha yapıcı eleştiriler yapabilirsiniz. Bazılarınız geçmişte izliyordu veya halen izliyor. Çöp, leş tarzı yakıştırmalar yapmak yerine şu kısmını beğenmedim vs. gibi eleştiriler yapmanız daha doğru olacak. Bazılarınız sırf eleştiriyor diye sizde düşene bir tekme de biz vuralım misali davranıyorsunuz. En azından emeğe saygınız olsun. Klip hoşuma gitti anlamlı bir klip olmuş. Şarkıya gelirsek açıp dinleyecek kadar hoşuma gitmedi ama açtığım zaman ise bu ne kapat diyecek kadar da değil.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Biraz daha yapıcı eleştiriler yapabilirsiniz. Bazılarınız geçmişte izliyordu veya halen izliyor. Çöp, leş tarzı yakıştırmalar yapmak yerine şu kısmını beğenmedim vs. gibi eleştiriler yapmanız daha doğru olacak. Bazılarınız sırf eleştiriyor diye sizde düşene bir tekme de biz vuralım misali davranıyorsunuz. En azından emeğe saygınız olsun. Klip hoşuma gitti anlamlı bir klip olmuş. Şarkıya gelirsek açıp dinleyecek kadar hoşuma gitmedi ama açtığım zaman ise bu ne kapat diyecek kadar da değil.
tamamen aynı fikirdeyim attığım gibi leş yazdı mesela çok sinir oldum.​

alex jensen

80+ Silver
merhaba çok övdü bakalım nasıl olmuş şimdi dinliyorum :D inşallah övdüğüne değer.
Değerlendirme: şarkı fena değil çalsa değiştirmem ama özellikle açıpta dinlemem. kliple şarkıyı pek bağdaştıramadım ama bir hikayesi var gibi.
baya iyi

Rich Kedy

80+ Bronze
Beğenmedim, parayı veren şarkıcı oluyor bu dönemde, sonumuz hayrolsun.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Klip harika olmuş ben beğendim. Şarkı da idare eder.
Enes gerçekten 'oyunculuk' olarak bir tık daha iyi olmuş bu klipte.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
tamamen aynı fikirdeyim attığım gibi leş yazdı mesela çok sinir oldum.​
adam sniper mermisinden hızlı 4 kişi sıra sıra sıkıyorlar adamın teki bıçağı çok rahtav geçirme şansı varken geçitremiyor klip berbat
1 dk sonra sağer olduğum için o konuda konuşmayaxağım

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Bence guzel tabi renkler ve zevkler tartisilmaz ama sarki ile klip biraz alakasiz olmus orasi dogru

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben gerçekten çok beğendim klip çok güzel olmuş.
Uzun zamandır izlemiyordum bayağı da bir değişmiş🤭

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hoşuma gitti. Autotune diye ağlayanlar şarkı dinlemeyi bırakabilir zevk görecelidir siz sevmediniz diye o şarkı asla leş olamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,855
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom