Enes Batur - Ayaz sizce nasıl olmuş?

merhaba çok övdü bakalım nasıl olmuş şimdi dinliyorum :D inşallah övdüğüne değer.
Değerlendirme: şarkı fena değil çalsa değiştirmem ama özellikle açıpta dinlemem. kliple şarkıyı pek bağdaştıramadım ama bir hikayesi var gibi.

Ekler

• images (15).jpeg
    images (15).jpeg
    23.2 KB · Hit: 46
Biraz daha yapıcı eleştiriler yapabilirsiniz. Bazılarınız geçmişte izliyordu veya halen izliyor. Çöp, leş tarzı yakıştırmalar yapmak yerine şu kısmını beğenmedim vs. gibi eleştiriler yapmanız daha doğru olacak. Bazılarınız sırf eleştiriyor diye sizde düşene bir tekme de biz vuralım misali davranıyorsunuz. En azından emeğe saygınız olsun. Klip hoşuma gitti anlamlı bir klip olmuş. Şarkıya gelirsek açıp dinleyecek kadar hoşuma gitmedi ama açtığım zaman ise bu ne kapat diyecek kadar da değil.

Biraz daha yapıcı eleştiriler yapabilirsiniz. Bazılarınız geçmişte izliyordu veya halen izliyor. Çöp, leş tarzı yakıştırmalar yapmak yerine şu kısmını beğenmedim vs. gibi eleştiriler yapmanız daha doğru olacak. Bazılarınız sırf eleştiriyor diye sizde düşene bir tekme de biz vuralım misali davranıyorsunuz. En azından emeğe saygınız olsun. Klip hoşuma gitti anlamlı bir klip olmuş. Şarkıya gelirsek açıp dinleyecek kadar hoşuma gitmedi ama açtığım zaman ise bu ne kapat diyecek kadar da değil.
tamamen aynı fikirdeyim attığım gibi leş yazdı mesela çok sinir oldum.​

merhaba çok övdü bakalım nasıl olmuş şimdi dinliyorum :D inşallah övdüğüne değer.
Değerlendirme: şarkı fena değil çalsa değiştirmem ama özellikle açıpta dinlemem. kliple şarkıyı pek bağdaştıramadım ama bir hikayesi var gibi.
baya iyi

Beğenmedim, parayı veren şarkıcı oluyor bu dönemde, sonumuz hayrolsun.

Klip harika olmuş ben beğendim. Şarkı da idare eder.
Enes gerçekten 'oyunculuk' olarak bir tık daha iyi olmuş bu klipte.

tamamen aynı fikirdeyim attığım gibi leş yazdı mesela çok sinir oldum.​
adam sniper mermisinden hızlı 4 kişi sıra sıra sıkıyorlar adamın teki bıçağı çok rahtav geçirme şansı varken geçitremiyor klip berbat
1 dk sonra sağer olduğum için o konuda konuşmayaxağım

Bence guzel tabi renkler ve zevkler tartisilmaz ama sarki ile klip biraz alakasiz olmus orasi dogru

Ben gerçekten çok beğendim klip çok güzel olmuş.
Uzun zamandır izlemiyordum bayağı da bir değişmiş🤭

Hoşuma gitti. Autotune diye ağlayanlar şarkı dinlemeyi bırakabilir zevk görecelidir siz sevmediniz diye o şarkı asla leş olamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,033
Üyeler
186,003
Son üye
anot
Geri