Eğer rdr 2 bedava verirse Türkiye'de I. ALEXA RDR2 İSYANI çıkar.Moruk millet çıldırmış istiyorlar ki sırayla rdr 2, cyberpunk , bannerlord, WD Legion, forza 5 , daysgone vs. Vs. AAA oyunlar versin , beleş mezar bulsa atlıcak kitle burda beleş diye oyun beğenmiyor almayın o zaman :dd alması da parayla değil ya
Beğenmeyecek veya eleştirecek bir şey yokki. Adamlar, al kardeşim bak sana şu şu oyunları veriyoruz. Gönlümüzden bu koptu diyor. Sende savol abim diyip alacaksın, ekleyeceksin kütüphanene. İster oyna ister oynama...beğenmeme ve eleştirme hakkına sahip değiliz
humblebunle vardı bir aralar 60 kadar steam oyun key dağıttı.+ olarak Epic'in verdiği kadar iyi ve fazla sayıda oyunu bugüne kadar hiçbir platform vermedi.
Evet orada da yakın zamana kadar çok beleş oyun verildi. Ucuz verdiği oyunlarda vardı mesela GTA'nın eski 3 oyununu bir dolara almıştım. Dolar düşükken verdiği paketler de güzeldi. Mesela metro exoudus + 11 oyunu 60 lira civarına almıştım.Beğenmeyecek veya eleştirecek bir şey yokki. Adamlar, al kardeşim bak sana şu şu oyunları veriyoruz. Gönlümüzden bu koptu diyor. Sende savol abim diyip alacaksın, ekleyeceksin kütüphanene. İster oyna ister oynama...
Mesaj otomatik birleştirildi:
humblebunle vardı bir aralar 60 kadar steam oyun key dağıttı.
60 lira kuponlar vardı hatta, 80 liralık oyunu 20 ye alabiliyordun.Evet orada da yakın zamana kadar çok beleş oyun verildi. Ucuz verdiği oyunlarda vardı mesela GTA'nın eski 3 oyununu bir dolara almıştım. Dolar düşükken verdiği paketler de güzeldi. Mesela metro exoudus + 11 oyunu 60 lira civarına almıştım.
Ben sadece beleş olan oyunlara odaklandım60 lira kuponlar vardı hatta, 80 liralık oyunu 20 ye alabiliyordun.
Dedi ve crack oynadıHarcamazdım çünkü fiyatını hakketmiyor o oyunlar