Adamlar sana bedava oyun veriyor üstüne teşekkür ediyor puanları iyi olmasına rağmen verdiği oyunlara kötü diyorsun nankörlük etme sanki iyi oyunlar verse (senin iyi oyun anlayışın popüler balon yapımlar anladığım kadarıyla) yükleyip onlarla bi ömür geçireceksin gta hariç hangi oyunu yükledin?
nba 2k21 iyi gidiyor 2 tane xbox controllerin ve kardeşin varsa
hitman da oynamıştım
control ü de verdiler sağolsunlar
borderlands ı da sayelerinde oynadım para verip oynamazdım çok başarılı oyunlar da verdi hakkını yeme epic dostumuzun
bundan sonrası konudaki ağlaklara:
VE ARKADAŞLAR epic games ne derseniz deyin türkiye gibi bir ülkede özellikle pc oyunculuğu için elini en çok taşın altına koyan firmadır bence arkadaş steam gibi yada ea orgin gibi kurunuz neyse o biraderim diyebilirdi adamlar popüler yeni oyunlara bile yanında dünya kadar indirim kuponu kampanyası yaparak satıyor her zaman görebilirsiniz şu forumda 60 tl indirim kuponum var hangi oyun alınır diye 60 tl indirim kuponunu steam mi veriyor sırf bir kez sırtınız sıvazlanmadı diye nankörlük etmeyin gelmiş babasından 20 tl isteyemeyen çoluk çocuk koca şirketi beğenmiyor o beğenmediğin dandik dediğin oyunun bile 5 6 milyon kopyasını türkiye ye bedava veriyor adam 20 liralık oyun olsun hadi 5 tl si kendi dağıtıcı ücreti olsun 15 tl yi şirkete her satılan kopya için cebinden ödüyor eee moruk sorarlar adama 6 milyon kopya satmışsın şirkete 6 milyon dolar girdi kar ne 0 niye böyle yapıyorsun insanlar platformumuzu sevsin diye burda 3 tane burnu sümüklü 10 lira para kazanmamış velet gelsin milyon dolarlık cömertliğine dandik desin yerim senin dandik anlayışını bebiş hadi bakıyım babana ağla sana oyun parası versin burda ağlama