Z Zeija 80+ Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 49 Reaksiyon skoru 9 29 Aralık 2023 #1 Merhaba ben ea da aylık ea pro almıştım dolar olunc aiptal ettim epic alırsam oyunda içindekileri verileri gider mi yoksa kalır mı?
Merhaba ben ea da aylık ea pro almıştım dolar olunc aiptal ettim epic alırsam oyunda içindekileri verileri gider mi yoksa kalır mı?
Ares Blackrosa 80+ Bronze Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 664 Reaksiyon skoru 257 29 Aralık 2023 #2 Gitmiyor olması lazım. Epic üzerinden Rainbow Six Siege - Operator Edition almıştım geçen sene galiba, bir de Steam üzerinden ana oyunu aldım sadece. İkisini de aynı Ubisoft hesabına bağlayınca Steam giriş yaptığımda Operator Edition vardı.
Gitmiyor olması lazım. Epic üzerinden Rainbow Six Siege - Operator Edition almıştım geçen sene galiba, bir de Steam üzerinden ana oyunu aldım sadece. İkisini de aynı Ubisoft hesabına bağlayınca Steam giriş yaptığımda Operator Edition vardı.
Z Zeija 80+ Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 49 Reaksiyon skoru 9 29 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Epic de aldım baktım silinmemiş aynı arkadaşlar.